♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, September 30, 2009

Ziarah Menziarahi…

Syawal ke dua adik beradik hubby semua sudah balik….hari tu juga kitaorg kuar ziarah menziarahi rumah sanak saudara bersama. Sebelum tue….kita posing doluu….bkn apa tau, selama 4kali dah beraya….tak penah lagi la ada picca family hb berkumpul sekali di hari raya. SO di kesempatan dapat berkumpul sekali ni…..apa salahnya kita abadikan kenangan ini..
P1070455
Inilah adik2 hubbyku…..bersama dua org anak saudaranya….P1070454
Aku pulak yer…..
P1070474
Dapat juga la bergambar satu family hubby…..

Lepas sesi bergambar indoor gitu, kita beramai2 terjah umah sanak saudara pula….area Baling juga, tak jauh pun la..Hari tu kira kami kerja makan jer, sengkak perut2 aku dbuatnya…alhamdullilah rezeki kan..
P1070484 Tengah makan nasi tomato….
P1070483
Bergambar bersama saudara belah mak hubby….hehe…

** Kami ada gi jenjalan lagik…..tapi tak bergambar la pulak, sebabnya aku tak larat nk snap….**
** Letih gak ritu….sebab malam lak kami nak terjah ke Kulim beraya…ada open house…then terjumpa seorang pelakon!!!**

32 comments:

AINANAM said...

ampak macho pulak jenny..dlu kurus kering jeee..kuang3

el said...

ish mato aku ni x abis2 fokus kat budak bju kotak2 koko tu yg pki spekto tu..adoiii encem kau...hehehehe

zura@iwan said...

Ainanam~

aa dia smart dh la nih...la ni pun berisi sket dulu kurus...cm iwan la kurus gk dulu..

zura@iwan said...

el~

kakakaka...lawak tul hg....tmimpi2 lak nnti kt adik ipar aku tuh....nak tau ka nama dia? no tel dia? kekeke..

el said...

uihhh dah ada awekkzzzz ke...molopas
igtkan nk mtk no tepon ...leh gayut2 ms laki aku keje mlam...kahhhhhhhhhhhh

el said...

ooo tu ke mak si syasha
very the taw..kelassss u
kakak ikut ayah die
adek ikut mama die...
hehehehe

el said...

weiii yahooo ko ok x...

el said...

kat sini xde ke contest top komentar..kahhhhh

zura@iwan said...

el~

baru awek uitt...x kawin lg...ada chance lg la....nk2 ke no tepon???kakaka

zura@iwan said...

el~

mama si mysha & tasya la....mmg dia kelas gitu...hikss...
aaa kakak ikut abah dia...adik ikut mama dia...

zura@iwan said...

el~

yahoo aku ok je....awat yahoo hg? tp tenet cm apa lg je...

zura@iwan said...

el~

byk la hg ada contest lak kt cini....hg keja nk hadiah jerk...kakaka

neezareef said...

suke la baju zura yg nie..cantik..

10 said...

OOO... raya sakan gak... isi perut biar padat almaklumla makan free... heheheheee...

ingatkan nak p terjah umah mertua kak aritu... tapi x jadi sbb dh lewat otw balik kulim...

Connie said...

Selamat Hari Raya... masih belom terlambat... meriahnyerrr...

zura@iwan said...

neezareef~

hehehe...bj kite semua ready made...hikss..ntah la ada x sapa2 yg pakai sm ngan kite...

zura@iwan said...

10~

aaa mkn org jamu kan...kita x lyn nnti org kata apa lak..kekeke..

owhh ya ka...ala idak bleh mai nuh...akak mlm raya kedua gi Kulim, tp lewat la kalu nk p umah 10 .

zura@iwan said...

Connie~

slmt hari raya...x lmbt masih beraya kan....

pstt; lama x mai cini nuh...bz ke

[-suziey-] said...

eh muka yg dok ujung pakai baju itam tu sebiji la mcm muka hubby ko..hehe:p dh nama pn adik badek:p
hmmm aku pn xbyk gambo la raya ritu..rugi plak jadi mls masa tu..bila dh rajin ni nyesal plak xsnap..hahahah..tah pape tah:p
wei tantek shawl oren..i likee

MaMa aYiN_FaSHa said...

uit..cantik baju raya hg ..oreng kaler..tema aku tahun lepas..hehehhe..thn ni non ada tema..belasah!!! hahahah..
sapa pelakon yg hg jumpa tu..cepat tau citer..hehehhe

zura@iwan said...

suziey~

adik badik namanya kan...hikss...tp ramai kata muka adik hb yg pakai bj kotak2 tu sm lg cm hb aku...
tu la ko awat x snap gmbr ritu..syg2...x per2 ada juga kan gmbr kenangan...
shawl tu aku nk pakai lorr jenuh arr...eee...kalu x pakai awning x elok muka deng...

zura@iwan said...

Mama ayin fasha~

aaa aku pun suker bj oren tu...owhh ya ka tema hg thn lps, ala x per asal pakai bj kan, bleh raya gk.
aaa nk citer arr....dh buat n3 pon...

Nana said...

wah meriah gile ni

mummYaeesh said...

meriah betul uols beraya ek..jeles ni.. sbb tak dpt beraya sangat..penyakit menyerang..hahah

mummYaeesh said...

cantik la warna biru ni... suka gambar yg tak jd yg 1st tu..

zura@iwan said...

Nana~

aaa meriah ramai2 nih

zura@iwan said...

mummYaeesh~

hehe..sekali sthn kan nk raya cm nih..kekeke...ala uols sakit nk buat cm mn kan..

zura@iwan said...

mummYaeesh~

opss silap n3 ke komen nih...x per la jwb juga la..

aaa kite suker gk gmbr yg 1st x jd tuh..

*Zetty* said...

akak...adik hubby akak yg baju kotak2 tuh sejibik muka cam hubby akak kan..? cam photostat jerk...happy family... ;p

zura@iwan said...

Zety~

aaa ramai kata cenggitu...hb akak mmg time bujang kurus cenggitu..

wantie said...

sonot kan kalau dapat bergambar se familly...

jenuh aku nunggu adik beradik bagi cukup. tunggu punya tunggu last last aku yg blah pi umah mentua...

kahhhhhhhhh

zura@iwan said...

wantie~

aaa mmg...sbb susah sgt sblm ni nk bgmbr ngan family mentua tu yg pulun sket nih...kakaka..