♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, September 30, 2009

Sampai Ke Kulim Raya yer!!!

Ekspresso nih aku nk update….lopas ni eden ada kojer, so tak dapet nk update.. skrg time lunch boleh update jap.

Malam raya kedua tuh kami bergerak beramai2 ke Kulim, Kedah…buat apa lagi beraya arr. Rumah PakNgah hubby aku la..dia buat open house. Apa nama ntah taman rumah PakNgah aku tu, lupa daaa….dekat ngan IPD Kulim tu jugakk. Sapa duk kulim angkat kaki??? maybe tau kut, tak tau buat2 tau je la…

Let’s enjoy picca2 nih….hehehe…

MakTeh Hubby yg pakai tdg ngan anak2 dia….sebok membakar satay…
P1070490P1070496
Gambar makanan bagi bosar sket…..teliur dh nih..
P1070491
P1070503
Pak Ngah aku ada Band sendiri tuh…Dino Band…kahhh..ekceli dia Band Polis punya, so skrg dah pencen still buat biz sapa2 perlukan DJ or Band utk function2 bgtau la…opss Promote gitu……
P1070506
P1070518
P1070519 P1070520
P1070524
P1070497
Ni la Pelakon yg kami jumpa tuh…yg pakai bj ijo tu yer, korang kenal ke? aku kenal tp x tau nama tp setelah ditnya2 br tau namanya Razali Hussin. Ala penah belakon citer Kayangan tu pelakon pembantu. Dia kawan PakNgah aku, so dia pun dtg open house umah PakNgah aku ritu…
P1070543 Uishh…tak penah bergmbr ngan artis nih….hentam sajor la…org ajak bgmbr…bgmbr ja la..kekeke..
P1070549
Boleh tahan gk la sora si Zali nih…..hehehe…
P1070554
Sebelum balik kite pose dulu…hikss…

**Habis dah la rayer kt Kedah….so entry seterusnya kami beraya kat Perak lak kampung ku…owhhh Mak & Abah windu kamo…

32 comments:

LoVEaQshA said...

Akak dlm bnyk2 gmbr nie kn gmbr yg zura pling suka adala gmbr mknan tue..
aduila wat terliur jer tgk rendang2 tue sume!!~

~Firsya~ said...

fuhhh,siap ade band lagikk,cayalahhh pakngahhh

el said...

a'ah razali tu yg realiti tv kat NTV7 tu ape ntah lupe lak aku...

syok nyer ada band..smbil mkn smbil dgr org nyanyi...

MaMa aYiN_FaSHa said...

ooo..zali nie..tau2..no wonderla suara dia best coz dia pernah masuk realiti TV 'AUDITION" tu...

miss♥wahida said...

tibe2 saya rasa saya rindukan kulim..hikhikhik..x sabar nak g kulim deepavali nie...

10 said...

lor... taman saroja ke apa? awat x habaq... kalo x bleh la org join skali p open house tu... wat muka slamber cam kenal je... wakakakakakakaaaa...

CINTAMANISZ Lite said...

Seronok tgk kemeriahan dlm gambar raya.
Di samping makan subjek mesti ada..sillaturrahim erat terjalin, kan??

psst; oh..akak penah tgk dia tu berlakon drama..

Gieyana said...

Take five jap...berkunjung mengunjung yer...mesti mkn smpai nk pitam nih!

^ bila nk dtg umah beraya plak?hiks!

alyyani said...

1st - makanan dia punya banyak mcm open house utk 1 IPD je. heheh

2nd - ade band tu mmg gempak habis. :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

salam..sis..kita add sis kat blog kita yer..anyway selamat berkenalan..dari bekas orang baling..

zura@iwan said...

Loveaqsha~

aaa mmg zura akak pun tliur sama tau...

zura@iwan said...

Firsya~

aaa pkngah mmg berbakat...bleh nyanyi lg tuh..sedap soranya

zura@iwan said...

el~

aku pun x tau dia masuk realiti tv ntv7 tuh...kekeke...

aaa mmg meriah arr..

zura@iwan said...

Mama ayin~

la dia masuk AUDITION ka...aku pun x tau...kakaka

zura@iwan said...

Miss Wahida~

nk p kulim umah sapa..

zura@iwan said...

10~

taman apa ntah...lupa arr..ada Impian ka apa ntah...kekeke..aaa idak mai je kan..

zura@iwan said...

Cintamanisz~

ya wajib tu meriahkan lg hari raya...

aaa kak dia belakon drama juga

zura@iwan said...

Gieyana~

kakaka...mkn selagi boleh...

insyaAllah nnti km mai umah na..

zura@iwan said...

alyyani~

dia jemput ramai gk...geng2 pencen polis..hikss...

aaa mmg gempak arr..

zura@iwan said...

Purple~

owhh tq ye....nnti sis terjah umah purple ye...org Baling ke

[-suziey-] said...

ooo aku tau razali husin ni..dia menang rancangan realiti tu..yg berlakon2 tu..dia blakon cite susuk tu..aku suka dia dulu..skang ni bese2 je.ekeke:p

amboih makann tu sedap je nmpk..beso2 plak tu ko tepek yek..

zura@iwan said...

suziey~

ooo ya ka...aku pun x tau dia menang..kahhh...

mesti la mknan kena bosar2...keke

mummYaeesh said...

patutlah grand semacam open house rupanye band sendirik ek...

zura ala2 malu2 gitew amik gambar dgn artis.. suara dia sedap sbb rasanye mmg dia ni asalnye masuk contest nyanyi2 dulu kat ntv7 klu tak silap!

zura@iwan said...

mummYaeesh~

aaa ada band sendiri dia...

mmg aku x reti nk amik gmbr ngan artis...besa la aku ni x sesuai...kahhh...tu la depa kata dia masuk contest nyanyi tu..aku x tau..

afdni said...

wah wah..siap bergediks bersama artis lagik..hiks hiks hiks..

zura@iwan said...

afdni~

hehehe....artis tu yg nk bgmbr ngan kite...kahhh

ikiqzana said...

kenal gak gan artis tu.. bagus jugak la lakonan dia...

bnyk betol makanan.. meriah.

zura@iwan said...

ikiqzana~

aaa kite kenal cuma nama x tau...hehehe...

*Zetty* said...

akak...zati minat pelakaon tuh...
sgt macho okey...erm..jealousnya..

zura@iwan said...

Zety~

ya ka minat dia ye....nnti kalu akak jumpa lg...bleh minta tlg sign autograph kt zety ye..

wantie said...

aku suka idea mak teh ko guna kipas bakar satay...

selain dapat makan satay, leh sejukkan badan...

zura@iwan said...

wantie~

aaa mmg sejuk la kan...dh bakar pns...kekeke