♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 11, 2009

Sejak Dua Menjak....


Gambar Selingan jer....

Kengkawan tertanya2 tak mana pegi aku ye sejak akhir2 ini, tak berupdate ye blog aku nih....ada la kat sini, kt Penang nie.

Tapiiii.................sejak dua menjak ni internet kat opis aku nie amat2 lah kritikal, So tak dapat sangat nk terjah umah kengkawan. Ada sempat diterjah tu sebab tenet ni sekejap ok sekejap x ok...huhuhu...

Apa masalah menimpa pun tak tau la.....bila masuk je tenet kuar "Address Not Found" cam siut.....refresh puluh2 kali br ok sket....lps tu jadi lak...Sian kat aku nuh, Niza u pun jadi cam tu gak kan..kan...kan...
Same la ngan YM nih.....sat offline sat on, agak2nya tenet ni posa gamaknya....kakakaka..

Lagi ponn Tuan Punya Blog ni tak de apa citer ponnn, tu yang nk update tak berupdate tuh....kekekeke. Entry ni pon dapat dipublish setelah sejuta kali refresh , tensen2 !!!...

Nanti kalau aku rajin serajinnya aku online la kat umah boleh melawat umah kengkawan... bulan posa ni aku memang kurang nak beronline kat umah...jadi terkilan tau tak dapat nak mengomel kat blog kengkawan.

Selamat Berhujung Minggu kepada semua kengkawan yang aku sayang.....InsyaAllah berjumpa lagi di Hari Isnin...hikss...

20 comments:

fazilzura said...

alahai sian nye dia..
x pe ler, take ure time.. relez2 kan minda dulu key

el said...

hehehe sian nyer die
tenet belah sn parabola dia senget kot
cer ko g tgk jap..hahahaha

Gieyana said...

Nasib baik dua menjak jer..kalau 4/5 menjak susah gak tue nk wat keja kan..kekeke

x per..nnt okey ler tue..:)

wantie said...

sayu jer bunyi nya. Patutla.. aku ingat ko menyepikan diri.

AINANAM said...

kabel line tu kut problem..tenet pun pandai gak iku musim

Mama_Aqish said...

ingatkan gambar tu ada kene mengena dengan cita...mana tau kot2 gi honeymoon....nape leh jadi camtu ek...musykil ni

ibu_umairah said...

sabar..sabar bebanyak ye.....alahai kesiannya!!!!!tenet kalau buat hal memnag membosankan

Dee said...

zu..dee insyaallah ke penang 20-22 nov ni..nti emel no tipon kt dee ye..sarina_ibrahim@yahoo.com..leh jumpa2an..ngan gee skali ngan bspotgurl skali..

MiJa said...

ooo,alkisahnya....
lps raya kang ok la tenet tu..
hihihi..^^

mamamiera said...

laa. jgn lah tensen2 keh.. pasai ape hang tensen. pasai hang ni blogger tegar.. kikikihh.. tu pasai bile page not found, hangin je.. kal0 zai p0n hangin gak bile tenet kat opis lembab.. pc hang lah ntah mcm2 gak..

sis_nita said...

tenet ko penat berpose tu dik..

huhuhu!

neezareef said...

ooo pttlah kurang jln2 online tp byk jln2 offline..ehhehe

leadleedeea said...

lead pon mcm tu juugak....blog skang neh cam weng sket...huhu~!

niza said...

i pun mengalaminyer...ater 1 co kan...blog i pun x berhapdet...uhuhuhuh...

[-suziey-] said...

ler siannya..okla semenjak 2 menjak..aku ni ha..mmg sejak azali camni lembs nya line tenet..adeiiii:p

wei ang add aku kt ym..id aku adlh suzieycomei@yahoo.com ..comey ok..ekekek:D

Ernie said...

siannya tenet die problem..

zura@iwan said...

thanks kengkawan komen2 anda dhargai...skrg ada kt umah...tenet ok jer...kt opis...mcm apa je lg...

ppb_ppkp said...

zura@iwan said...
kahhhh....btui....xtipu..aku pon heran..dulu pandang pon aku xmaw kedai nasi kadnaq.
weiii..tapi gambar2 hang shantekk wooooo..cakap arr bebetui..xbaik taw bulan pose tipu aku..hahaha

ppb_ppkp said...

zura@iwan said...
kahhhh....btui....xtipu..aku pon heran..dulu pandang pon aku xmaw kedai nasi kadnaq.
weiii..tapi gambar2 hang shantekk wooooo..cakap arr bebetui..xbaik taw bulan pose tipu aku..hahaha

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

usihhh...sbb hg menci kut nasi kandar dulu...tu yg smpi ketagih nk nasi kandar tu...

lorr...betui seyes aku x tipu daa...gmbr2 ni ada aku edit juga la..