♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, September 3, 2009

Detik2 itu….SEMANGAT!!!

Citer ni kesinambungan dari entry sebelum ni ye….citer detik2 masa d’ Kampung ku…tak de apa sangat yg menarik nk citer pon…

Aku tak nak citer pasal makan2 ke apa ke…..sebab tak de gambar2 yang di ambil time makan…..semua fokus kepada makan er…

Detik2 malam merdeka aku still ada kt kampung…..so kite pun layan la mlm merdeka tuh….
P1070186 See……Bendera Negeri Perak Berkibar Megah….
P1070169
Adik aku dengan peace nya….kakak dia la ajar nih…kahhhh
P1070180P1070181
Seronok Ain bermain dengan Mak Cu La dia…
P1070187 Sebuk lak nak nek motor Mak Yang dia dh la baru balik dr kojer…


Tiba la masa kami pun nak pulang ke destinasi masing2………Hari senin aku dan kakak aku kena la berangkat balik….Sedesss…..dah la tahun ni aku raya dulu kat kampung Hb, huhuhu…but tak per dekat je still boleh blk raya….
P1070196
Kakak sulung aku dengan anak saudara aku yang buat perangai….kekeke..
P1070198
Aku pulak ok…jgn keliru….Dia pun nk peace gak…
P1070199 See….berSEMANGAT anak malaysia tak ABAH aku…….abah aku memang dari dulu kalu time nak sambut hari kemerdekaan dia akan gantung bendera2 Malaysia berkibar megah di hadapan rumah….tak peduli apa orang kata…..SEMANGAT!!!
P1070201
Nanti balik kampung lagi ye……….aku windu family aku…..huhuhu…

22 comments:

el said...

BALIK KPG..WOO WOOO BALIK KPG
LAMA TOL KO BALIK KPG
RINDU SAMA KAMOOO
HEHEHEHE

shi3la said...

ko rajinnn balik kg kann..memanggg tiap2 minggu ko balikk kg ehh...bagusss laaa....uwaaaaaaaaa haku rindu kgg wehhhhhh...*nangess tepi esboxx...*

fazilzura said...

wahhh semangat membara ayah ko yek..
siap abis 1 rumah dgn bendera2..

tp perasan dak thn ni cm org lngsug x kibar bendera.. pe makna nye.. hhihihi

miss♥wahida said...

wohooo....kak..saya mai balik umah akak hehehhehehehehhehe..fuyoo....semangat betul menyambut kemerdekaan..salam satu malaysia...

zura@iwan said...

el~ aku blk kg 3hari je la....kekeke...windu aku ka...keke...aku pun windu laki aku...kahhhhhhhhhhhh

zura@iwan said...

shi3la~ ishhh mn ada tiap2 miggu aku blk kg daaaa......miggu lps kan blk kg HB...br ni blk kg laki aku lak....tp nmpk cm tiap2 miggu blk kan...kakakaka....ok la tu...weii blk la kg....jgn x blk..

zura@iwan said...

fazilzura~ mmg abah aku bsemangat....dari dulu smpi skrg....dia mmg sokong Malaysia....keke.

aaa thn ni x de la yg kibar2 bendera ni...kut bln posa gamaknya..

zura@iwan said...

miss wahida~ ala mai la sll umah akak...jgn segan2....ya semangat....

neezareef said...

cayalahhhhhhhhhhh

Ernie said...

semangat merdeka yang begitu kuat kat ayah awak yer... harap-harap kite yang muda ni dapat jadikan contoh

AINANAM said...

mana gamb ayahngah n ayah yong..

zura@iwan said...

neezareef~kekeke....

zura@iwan said...

Ernie~ mmg abah kite gitu...dia bersemngt.....umah kite je ada bendera bkibar gitu...kekee

zura@iwan said...

Ainanam~ ishh x leh masuk blog la...depa tu pakai seksi...kahhh

iedaLUVsham said...

mmg semangat kemerdekaan nih, penuh bendera! baru la bestkan!!

bspotgurl said...

Fuh semangat giler!! cam ni lah warga Malaysia!!!!!

zura@iwan said...

iedaluvsham~kekeke...mmg bsemangat la abah ku ini..

zura@iwan said...

bspotgurl~ya.....semangat anak Malaysia...

leadleedeea said...

nak balik kampung jugakkkkk even baru aje balik dari kampung..ehehehehee~!!!

zura@iwan said...

lead~ blk la lead....cepatttt...kekeke...

wantie said...

semangat bebenor yer... cam tu la kalau dah cintakan negara.biar penadatang tahu yg kita sayangkan negara kita. so, dorang jgn dok wat onar di sini..

zura@iwan said...

wantie~mmg abah ku semangat anak malaysia...anak dier je x ikut...kakakaka...