♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, September 16, 2009

Gathering HUBBY ye....

Ok aku sambung citer ye SATU PERTEMUAN tu……..kami ke AS sabtu ritu sebab ada reunion geng2 hubby, So this time gathering somi2 lak plak.

Kitaorg berbuka di Grand Crystal Hotel….ok la not bad but tak byk choices mknan dia.

Hubby bersama teman2 seperjuangan….hehehe…
kena jadi penunggu plak la si isteri2 ye……aku kata kat Gie padan muka kite, kena kat kite plak….kahhhh…
P1070280Mereka berdua yg sudah aku kenali…….Gie & Iena
P1070278 P1070292
Seronok tengok anak2 nih….hehehe…aku je x bw anak nih…
P1070282
Antara makanan yang tlh aku Ngap…owhhh Laksa lupa aku nk snap la, sbb excited sgt mkn Laksa….hehehe
P1070297
Bergambar kenangan dolu sblm balik ye….candid2….ntah apa2 la jadinya…
DSC_0043_thumb[2]
DSC_0045_thumb[1]
AKu copy & paste dari Gie….picca ramai2 aku byk x jadi arr….huhuhu..

~ Pertemuan geng2 hubby yang jarang sekali dilakukan, terima kasih kepada Madi kerna menguruskan program ini dengan lancar sekali..…InsyaAllah ada jodoh ketemu lagi…
~Aku pun turut terlibat berkenal2an dgn si isteri2…..besttttt….tmbh2 meriah dgn suara anak2 ceria sggh situasi…
~Kami balik malam tu juga….sebab en Suami aku keja ari ahad, kalu tidak boleh gi jenjalan ngan Gie…kekeke..

24 comments:

alyyani said...

waa meriah mmg meriah. kalau da ramai2 ni bukan nak makan sangat kan? lebih pada besembang je :)

el said...

heheheh yg pic apa2 je tu...kelakar
semua buat hal msing2..heheh tu barulah candid...

Dee said...

xpelah zu..skali skala..biarlah dema lak sembang sakan..hehehe..

nti amik kad raya kt blog dee ye..oh ye..dee dh confirm flight ke penang 21-23 nov ni..yuk..jumpa2an..x sabarnya..

mama tisya said...

para suami plak nk gather2 ek..okla tu give & take...ehhehehe

Nana said...

wah meriahnye..sonok kan jumpe ramai2 gini

siti murni said...

mengeratkan ikatan ukhuwah..meriah yer..seronok tgk..:-)

CuTeMiUt78 said...

baru blk dari umah gie, meriah gitu..

ppb_ppkp said...

wei..nyesal aku xpi...kalo xleh jumpa hang..aku ngan k\laki aku ada seminar daa

~Firsya~ said...

memang meriahh n beshhh la...akk nmpk puteh suci la pkai bj tue,hiks,comel taw...loking something different wif ur style

ppb_ppkp said...

zura...kalo balik mkn umah MIL memnag aku akan masak byk dari rumah..sebab ramai...makan bertambah..kang xcukp naya jer..

zura@iwan said...

alyyani~

aa mmg meriah arr...tp aku hentam mkn gk sbb lapar...kahhh..

zura@iwan said...

el~

aaa tu arr ok la gmbr cm tu nuh...kakaka..

zura@iwan said...

Dee~

betui2 Dee bkn sll kan depa nk jumpa2an nih...laki susah sket nk bjumpa2an nih..

ooo ok insyaAllah ada jodoh kite ketemu..

zura@iwan said...

Mama Tisya~

betui tu....give & take kan..

zura@iwan said...

Nana~

aaa mmg sonok....meriah ngan anak2 lg...

zura@iwan said...

Siti Murni~

aaa ye...ikatan makin kuat kan...

zura@iwan said...

Cutemiut~

hikss...ooo dh lawat umah gie la tuh...mmg meriah...

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

tu arr la hg...idak bleh kite gedikss...kakaka

zura@iwan said...

Firsya~

aaa meriah....haizz...besa ja la akak kiela, itu kt gmbr coba kiela tgk real besa je akak pon...baju tu mmg putih...syok pakai..

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

ya la kan....hg pndai masak x per...hikss

shi3la said...

wahhh meriahhhh....

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

wah...beshnyer reuni0n! even da berkeluarga still de laei ek reuni0n.

P/s: mish my fwen damn much!!!

zura@iwan said...

shi3la~

aaa meriah....

zura@iwan said...

BukanSindarela~

aaa itu bukan pghalang kan...hehe

ps; try search yr fwen la..
tq visit my blog..