♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 29, 2009

D’HENING PAGI RAYA


Salaman KASIH & MAAF AKU & DIA..

Tahun nie kami beraya d'Kedah pula....aka rumah mentua aku la yer...So seperti besa selepas menunaikan solat sunat hari raya aidilfitri, sesi bersalaman wajib dilakukan....d' saat itu juga hati aku sayu terutama sekali teringat pada family aku d' kampung...huhu..

Tapi ahli family mentua aku tak complete lagi raya pertama tu sebab dua orang ipar aku yang perempuan belum balik......tunggu raya kedua la...Lagipun syawal pertama kami tak ke mana sangat, sebab adik beradik yang datang bertandang ke rumah....

P1070329P1070351
Salam2....smbil2 dpt duit rayer...
P1070324P1070343
Mentua & Adik Ipar
P1070342
Kami wif Ayah&Mak....
P1070325
P1070344copy
Makanan telah tersedia yer...
P1070362copy
Makan time......
P1070365
Pak Ngah, Mak Ngah & Pak Long Hubby datang rumah....
P1070383copy
Bergambar kenangan ngan PakNgah & MakNgah hubby....nanti kitaorg akan pegi beraya d'rumah diaorg lak...sebab pakngah hubby ada buat open house...
P1070364copy
Jom jalan rayer!!!….

note: usihh…banyak lagi nak citer nih……tapi tak sebanyak citer kengkawan….simple2 ja la citer ye….aku lebih suka letak gmbr lak…hehehe…

28 comments:

mama tisya said...

wah salam2 di pg raya sempt lg snap gmbr ye..kita tk pernh pn snap gmbr time salam2 dh 3thn kawin ni..hehehehe

~Firsya~ said...

lawa2x,gempakkkk...mmg cungggg belake...slmt ari raya yer...

el said...

you look blue in pagi raye..dont blue2 pas tu ok...nak blue jap lg..kahhh

woiii adek ipar encemmm gilakkkk
sib bek aku dh kwin...kahhhhhhhhh

neezareef said...

wah biru turquoise taun ni ya..cantik cantik..

iedaLUVsham said...

slamat ari rayer kak zura! heheheh!! nak salam kak zura le, nnt dapat duit rayer, hahaha!!! jahat ieda ;p

alyyani said...

ceria kamu berdua di pagi raya. walau simple je takpe. asalkan ada yang tersayang disisi, betul tak?

CINTAMANISZ Lite said...

Bergambar di pagi Aidilfitri mmg sepatutnya tau..pasal tu semua akan menjadi kenangan bila tgk balik. Akan jadi nostalgia yg sgt manis...

Lawa kaler biru tu..biru laut..menenangkan..

Dee said...

biru mata hitamku...sonoknya raya..

CuTeMiUt78 said...

wah... biru gitu.. cantikk aarr...

Nana said...

nape la kita xamik gmbr salam2 mcm gini kan..isk2..lupe la

Rinna said...

Wahh cantik gambarnya.. baju kaler biru gituh.. Selamat hari raya zura..:)

zura@iwan said...

mamatisya~

mmg km cm tuh....sempat la bgmbr bsalaman gitu...ahakss...x per la len kali amik la gmbr...hehe

zura@iwan said...

Firsya~

haizz..besa ja la...x cungg mn ponn..

zura@iwan said...

el~

uitt...hg ni mmg blue betui...tp kan mmg lps tu aku berblue ponn...nnti aku buat entry na...kahh

hg kenan kt adik ipar aku lak? dh ada aweks la...

zura@iwan said...

neezareef~

aaa kite pon suka kaler biru tu...

zura@iwan said...

iedaLUVsham~

ooo nk duet rayer ye...meh la trn png...hikss..

zura@iwan said...

alyyani~

betui2....org tsyg berada d sisi sudah cukup bmkna kan..hehe

zura@iwan said...

Cintamanisz~

aa kak...mmg bgmbr tu adalah acara wajib...hikss...kenangan tuh...bkn sng nk amik arr...sthn sekali kahh...

zura@iwan said...

Dee~

biru mata hitamku juaa....

zura@iwan said...

cutemiut~

kite x de bj kurung biru...tu yg buat tema kaler tu...sukerr...hb yg pilih kaler tuh...

zura@iwan said...

Rinna~

akak tenkui ye...semua kite pakai bj raya cantik kan...hehe..
slmt ari rayer akak...

zura@iwan said...

Nana~

aaa len kali amik tau....mmg kenangan tuh...

wantie said...

saper yg snap gambar ko waktu salam ngan hubby tu...

Tak nak org ambik gambar bila salam ngan hubby sebab, sayu sesangat... makanya babak nangis menangis mesti ada..
Tu yg malas tue....

zura@iwan said...

wantie~

adik ipar yg snap...aku pun ngah sayu gk tuh...tp aku ni jenis tahan arr...tu kdg2 aku suka buat lawak2...hikss...

[-suziey-] said...

cewah u look blue..ekekek:p
baru nk kuar..pg tadi aku buka xde lagi la wei...msti autopublish kan:p
tantek wei..turqois..

zura@iwan said...

suziey~

mmg look blue...jgn blue len cukup nohhh...aku edit x abis la weiii, p tekan publish smlm. tu yg hold dulu. bj ko pon cantek la bj raya kan...

mummYaeesh said...

ramai betul bju biru yerk... tp awat mil tak pakai baju biru??

zura@iwan said...

mummYaeesh~

tu arr...ada gk yg pakai biru....mil x buat sedondon pon...dia ikut kaler dia suka...kakaka..