♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 29, 2009

KASIH KITA seindah hari raya aidilfitri…

Gambar eklusif nih.....haha...opsss lari dah prinsip aku tak nak tunjuk gmbr kiss....

wahhh…tajuk tak hengat, mcm nak buat puisi cinta ja…ekceli saja aku nak abadikan picca2 kt bawah ni dlm blog aku nih…dh nama blog kami berdua kan, belum bertigaan lagikkk. korang jangan meluat lak ye tgk picca2 kami saja…..aku tak berniat nak menunjuk2 kat korang yer….

Saat2 indah kami berdua di hari raya aidilfitri yang disambut kali ke 4 sejak kami hidup berumahtangga nih….kali ni kami telah mencuri kesempatan di pagi raya berposing mesra2an. Hubby aku yg amat sporting…dia yg srh pose2 gitu ok…picca2 nih km snap hanya menggunakan khidmat tiang umah yer, tak kaco sapa ponnn….hikss…

P1070368
Macho Man posing doluu...
P1070369
Macam tak jadi je nih…..
P1070371 Nie pon cm tak jadi jerk….hehehe..
P1070372
Nie lak Lentok semcm jerk…hehehe…
P1070374
Ha…ni aku rasa ok…..aku sukerr picca nih….hb pon sukerr…ahakss…

**Lawaknya.....lokasi pengambaran tempat yg sama daaa....boring aku...kakaka**
** El hang kata apa blue2…….ni ha in blue kami…kakaka..**
** Opsss ada lagi citer seterusnya yerr…raya kedua pabila family mentua telah berkumpul beramai2, then kami pegi pula ziarah menziarahi**

34 comments:

ibu_arifa said...

amboi..cam baru kawen jer korang nih.. sweet couple lah kak zura nih..

keep it up!

zura@iwan said...

ibu_arifa~

kekeke....ntah apa2 la akak ni min, saja suka2...kakaka..

wantie said...

berliuk lentuk korang berposing...
cam gitulah...
selalu happy...

zura@iwan said...

wantie~

kakaka....aku mmg suka lentok2...kekeke..

MaMa aYiN_FaSHa said...

sempat gak no..kekekke..aku x byk snap gambar masa raya..yg ada pon sket2 jer...

zura@iwan said...

Mama aYiN_FaSHa~

aku mmg buat2 menyempat...kakaka...

alyyani said...

macam gmbr kawen pun ade ni. 4 years & still strong... aku nak buat gak, nanti mak bapak aku jeles lak. hehehe...

sis_nita said...

sebagai juri profesional tuk pasangan palinggggggg nampak biru..

akak bagikk ko juara selama doblas tahun berturut-turut..

hehehe!

el said...

sokonggggggggggggg
sokong kak nita...saya sokonggggg
kahhhhhhhhhhhh

mamamiera said...

mak aih.. romantisnye somi istri nih.. mmg syahdu nengoknye.. jelez i n0.. papep0nk haku suke sgt sume pica2 ituw.. pndai kamu snap ye zura.. smoge zura bahgia dgn s0minye smpai akhir hayat.. mdah2an d kurniakan rezki yg melimpah.. aminn..

[-suziey-] said...

posing sakan no..aah la 3 gmbr tu mcm xjadi jek..ekekek:p posing la selagi daya:p so sweet:)

zura@iwan said...

alyyani~

tu la psl dh 4yrs nih...km duk gedik posing lagikk...hikss...aaa ko buat la cenggitu sure lg gempak...aku duk pose2 ni...mentua aku sporting...lawak2..

zura@iwan said...

sis_nita~

amboi kak.....juara 12x bturut2 tu...perli ka ni kak...hahaha...lawak2..

zura@iwan said...

el~

hg ni sokongggg jerk...x de idea nk komen dh la tuh....kakaka

zura@iwan said...

mamamiera~

terima kasih byk2 zai...ko sll puji2 aku tau...malu aku. ko sll juga dtg blog aku ngan komen yg mantop...aku sukerr2...kahhh...perasan lak..tq juga doakan aku...

zura@iwan said...

suziey~

aaa x jadi 3gmbr tuh...nk tgelak tau aku...last jadi gk la...bleh la aksi gediks d hari raya...jadi gk la...kahhh..

Na Shari said...

Loving couple...Semoga bahagia hingga hujung nyawa... :)

Na Shari said...

Loving couple...Semoga bahagia hingga hujung nyawa... :)

Na Shari said...

Loving couple...Semoga bahagia hingga hujung nyawa... :)

zura@iwan said...

Na Shari~

3x komen tuh....ttekan la ek...

terima kasih 3x jua....hehe

Ernie said...

amboiii bestnya die takde sape nak kacau time ambik gamber yer....
kalau saya memang susahla hehe kalau ade pun kire nasibla

Ernie said...

moga kekal buat selamanya

zura@iwan said...

Ernie~

hehehe...aaa masa free tuh...kite posing la...

zura@iwan said...

Ernie~

terima kasih....semoga ernie pun kekal selamanya bersama suami tcinta.

AINANAM said...

posingla manja2 sakan..nnt dh bertiga ..susah pulak nk sakan...hehehhe

zura@iwan said...

Ainanam~

kalu btiga nnti...aku ajak masuk posing mnja sekali...keke

afdni said...

alahai..kemain merpati sejoli nie..melentok sakan..hiks hiks hiks..

zura@iwan said...

afdni~

kakaka...mmg sakan la kan....lentok jgn x lentok..

CINTAMANISZ Lite said...

Gambar korang mmg tantek abes..tapi gambar latar belakang kureng sket ler. Ni dpt kat kawan korang yg suka beramal mengedit lawa2 gambar korang tu..mesti dia tukar mejik plingg!! jadi lagi berseri2 kan..

zura@iwan said...

Cintamanizs~

tu la psl kak latar blkg x cunggg...x sempat nk g tmpt lawa2 bgmbr...hikss...
aaa kak dh ada org edit ponn...nnti kite buat n3 ye...

Nana said...

amboi romantik nye korangs

zura@iwan said...

Nana~

hikss...malu2..

ikiqzana said...

pasangan yg romantik gitu.. semoga bahagia selalu ye.. slamt hari raya zura.

zura@iwan said...

ikiqzana~

tenkui zana...x de la romantik mn ponn...
slmt hari raya juga..