♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, September 14, 2009

Terima Kasih Sayang!!!...

Entry khas ni aku dedikasikan kepada suami ku sayang....hikss....

Actually, Semalam kami emergency balik my kampung di Selama, Perak hantar barang. Kampung aku dari Penang amik masa lebih kurang sejam lebih je. Cuma kami btolak dah lewat, lepas hubby aku abis keja kul 9.00pm smlm la...sian hubby aku letih kan. Tp aku gilir2 drive la ngan hubby, wpun dia tak cakap kata dia penat tp aku tetap ofer nak drive. So we decide overnight la kt umah parent aku, lepas subuh kami betolak blk Penang pulak. Sebab aku kojer kalu idak stay lg la...hikss, my hubby keja shift ptg so boleh la cover tido ye sayang... Aku ni mata letih aje....huhuhu...pagi tadi sampai kat penang kul 7lebih.

THANKS TO you SAYANG......I LOVE U always....you are my MR EVERYTHING...SAYANG SELALU...FOREVER..



40 comments:

el said...

kalo aku ada emergency leh la contact Mr. Everything ko eh...kahhhhh

zura@iwan said...

el ~

wei el toek...mr everything ni aku punya la...hg punya mr everything laki hg la...apa da...

shi3la said...

kahhhhhhhhhhhhhh haku stuju El...ko contact jerk MR everything si zura nie jerk biler ko emegency...hakhakhak

bspotgurl said...

Calling..calling EMERGENCY..hihik... baik sungguh encik hubby awak yea.. semoga happy selalu

alyyani said...

kalo laki den ni, takde la. jgn harap. hehehe... bestla hubby zura. :D

wantie said...

ala zura.. dah sayang kan isteri la katakan. emergency cam na pung, mesti layanzzzzzzzzzzz gak.

Cam tu la hb yg baek...

ibu_umairah said...

oohhhh sunggguh romantikkkk.....berkorban untuk isteri apa salahnyaaaa kan!!!!!

~Firsya~ said...

ciannye en suami ye,ptg die...tp xpe,still leh ganti tido kan,huhu...

so,raya nie akk blk mne?

~Firsya~ said...

ciannye en suami ye,ptg die...tp xpe,still leh ganti tido kan,huhu...

so,raya nie akk blk mne?

Ernie said...

kesiannya... mesti penatkan. dahlatak tidur... mesti kat office mata tak boleh bukak punyala hehe

AINANAM said...

kalu ain ikut..lagila penat ye makngah..

Zetty84 said...

Amboi...bahagianya....

psst...akak, nanti raya jemput datang umah erk...

zura@iwan said...

shiela~

wooo ko besekongkol ngan EL ye... mr everthing ni ...aku punya daaa!!!...

zura@iwan said...

bspotgurl~

hikss....hb kite mmg cam tu...dia x kesah...

zura@iwan said...

alyyani~

kekeke...sbb dekat je alya, dia mmg x merungut pun tau...tu syg sgt...kakaka..

zura@iwan said...

wantie~

aaa betui tu....syg bini kan...kekeke...hrp2 selamanya cm tu la...semua hb baik kan..

zura@iwan said...

ibu umairah~

dia jenis x kesah ye...kita x paksa ponn...tp dia volunterr tuh..

zura@iwan said...

Firsya~

tu la hb akak keja ptg still bleh cover tido la..hehehe..

raya kg HB akak dulu kt kedah..

zura@iwan said...

Firsya~

opss....2x lak ye ttekan..

zura@iwan said...

Ernie~

aaa mata letih...thn je la..

zura@iwan said...

Ainanam~

tahu x per...nasib baik dia x nk ikute...

zura@iwan said...

Zetty~

alhamdullilah bahagia dpt suami cm ni..

insyaAllah zety kalu x de apa2 hal akak terjah umah zety ye..

ppb_ppkp said...

ZURA: BIASA LAAA........
EHEHHEH..AKU ADA SOKONGAN DARI EN RIZAL TU..MEMANG NAK SAMABR..TAPI INGAT NAK CARI NIKON ARRRRRR..HANG PAKAI NIKON D BRAPE???? rm???

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

aku lak en suami aku mmg kenan gk dslr tu cuma blm ada rezeki nk smbr...
ishh hg ni bila lak aku pakai nikon nih...silap org kut...kahhh

Dee said...

wah..loving2lah couple ni..moga bahagia selalu..

ppb_ppkp said...

wei..aku xminat sgt dulu2..sangat anti dengan mamak2 ni..hahahah..skali aku dah kena..fuhhhh..layanzzz kooo...hari2 teringat wa cakap lu..ihihihi.
psttt..lelelelel.aku taw hang pakai..wei..share la..brape beli???aku nak beli ni..nikon ok???yg paling murah brape?

zura@iwan said...

Dee~

hehe...tenkui2..

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

ooo ya ka...aku penah try pon x rase nk mkn lg...mmg taste aku bkn mamak la..kahh...

pstt~ishh mn ada aku tipu daa...betui la aku x pakai dslr la, x kan nk tipu kut bln posa..hg try la tgk gmbr2 kt blog aku ni mn ada cantik2 pon...
bg aku nikon la ok....murah tu hg kena tgk la kt kedai minat model mn...

POSH76 said...

kelassss soooo romantik....

selamat hari raya maaf zahir batin

zura@iwan said...

POSH76~

hehehe...shy2..

slmt hari raya maaf zahir batin..

ppb_ppkp said...

oic..tapi seyes..memang cun2 la pic hang snap..aku inagt dslr..
aku pon xbeli laie..pakai ler olympus cinonet ni.sampai pencen..kahhhhhhh..tapi seyes..aku dapat taw hang memang pakai.kahhhhhhhhhh..ada la angin bertiup

CINTAMANISZ Lite said...

Sape tak syg suami yg bertanggungjawab dek..
Sedangkan suami yg 'buat taik' (hah, kau! hehe..) pun..org pempuan masih setia jugak..

Semoga korang terus berbahagia bersama...

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

kekeke...aku edit sm la tuh...aku pun pakai je digital besa ni dulu. ha??? sapa lak p citer kt hg aku pakai dslr nih...zura len kut??

zura@iwan said...

Cintamanisz~

ya la kak...semua syg suami kan....sama je semua suami baik2...
hmm kalu yg "buat taik" tu mmg melampau la...hrp2 kite x la jd cm tuh...

tenkui ye kak..smga kak pun berbahagia sll..

ppb_ppkp said...

kekekek..xbetui la angin ni..hahha..aku agak hang pakai DSLR..fuyoo..memang cung giler seh gamabr2 hang edit..guna prog ape????

Cho Zila said...

>>salam... akak dah lama tak mai sini.. seronoknye dapat suami cam ginikan, akakni entahler idakler lagi. mungkin kena angin syawal dapat lak jadi suami mithali.. tapi dari yang curang okler tu..

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

hehehe..tu la psl...kezut aku hg iya2 kata aku pakai dslr, tp kut2 masin mulut hg dpt gk aku pakai dslr kan..hikss...

aku guna photoscape or photoshope

zura@iwan said...

Cho Zila~

slm kak...aaa lama kak x mai sini ye...lps ni rajin2 la mai..kekeke..
aaa kak betui tu...suami akak pun tbaik...

CuTeMiUt78 said...

dah semsetinya gitu kan.. saling bantu membantu antara satu ngan yg lain.. kata sayang bini..

zura@iwan said...

Cutemiut~

betui2 kak...saling mbntu la..ni time kite mn tau nnti turn dia lak kan...