♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, September 7, 2009

Kami Berjalan….Berjalan….

Hari sabtu baru ni kami tak balik kampung, stay in the Penang Island je…Disebabkan boring juga la duk rumah SO kami kuar juga berjalan2 lepas zuhur cm tu..…
Kami pegi kt sini….jalan2 window je. Aku tak beli apa pon…..lgpun pegi sini nak pegi kedai handphone kejap.
0509200905092009_003

~Gambar interprem kami kali ni tak de ye sebab aku rase malas nk bergambar hari itu…~
~Sekian citer kami untuk hari ini…..bersambung la esok citer kami Berjalan2 lagi ye….~
~Hari ni macam lotih je….lagipun Penang kan coti, so aku pun rase mcm bercoti la gak..huhuhu…~

26 comments:

sis_nita said...

kawan2 dok stori.. baju2 rayerr kat kamdar memurah belaka..

akak ni kan.. malas nak gi kamdar Klang tu.. jalan tgh diperbaiki.. ampon laa nak lalu situ.. sah laa jalan jem..

Fara_Adura said...

Malas nak posing bagai yer..iyo laa..perot ngh lapor..mud pon takde kan..tapi mud nak jalan tetap ade kan.. hiks..:)

Sama kes ngan Fara juge.. ekekeke.. tapi pose tetap pose.. hahaha..

ibu_umairah said...

zura dah beli baju raya?haa.haa..haaa.. tahun ini balik mana?

Gieyana said...

kt BJ nie mmg byk siut baju raya..x berkenan ker? tema kaler aper ini thn?hehehe

zura@iwan said...

sis_nita~

kekeke....kite x penah g beli bj raye kt kamdar lg la...tp mmg murah2 katanya...

zura@iwan said...

Fara~

mmg aku mls time tu...mmg x larat ntah hari tu....tu jln2 nk cari bj raya pon mls..tp jln2 ttp suker...kahhh

zura@iwan said...

ibu_umairah~

hehehe..blm beli arr....sj jln2...kite kan suka jln2 cuci mata...thn ni raya umah hb dulu, lps tu br blk kg kite...

zura@iwan said...

Gieyana~

mmg byk giler bj2 raya...tp aku cm x kenan la..kahhh...mls nk beli lg...tema ada la...keke..nnti tggu raya aku tgkp gmbr...

IZAN said...

Salam Zura..
Salam kenall..
Thankz yek datang umahh. heheheh
Oh orang penang rupernyaa.. nak raya pun dan window shopping je mesti dah habes shopping raya awal-awal nih.. bagus nyer plakk tak le bersesak2 time dah dekat raya ekkk

IZAN said...

Salam Zura..
Salam kenall..
Thankz yek datang umahh. heheheh
Oh orang penang rupernyaa.. nak raya pun dan window shopping je mesti dah habes shopping raya awal-awal nih.. bagus nyer plakk tak le bersesak2 time dah dekat raya ekkk

el said...

kalo pi BJ
sllu beli cd..kahhhhh
hehehehe
tak pi MB ke
kat situ kan ada MB
kahhhhhhhhhhhhhh

wantie said...

Memang banyak baju kat kamdar tu, tapi tak sesuai ngan citara aku. Ala ala India sket fesyen dia. Aku leboh suka pergi Nagoya...

Kain kain kat Nagoya lagi cung...

zamdotcom said...

wah..berjalan2 shopping baju raya ke?? ^^

p/s: baju raya berapa pasang tahun ni?

alyyani said...

alamak, baru nak tgk gmbr tuan punye blog. tp takde pulak. heheh.. bukit jambul ni tmpt budak2 sekolah suka melepak kan? tak bape suka pegi sini. crowded kan?

zura@iwan said...

IZAN~

slm kenal...lama dh kite duk terjah umah izan, izan x pasan kut..kekeke...

kite stay je png bkn org png ponnn...kena window shopping la usha2 dolu...kenan br smbr kan..hikss..

zura@iwan said...

IZAN~

ttekan 2x ke...kekeke..

zura@iwan said...

el~

aku sll g beli cd kt prangin mall...
mgkuk tul hg....perli nmpk aku nuh...MB ngan aku cm sedara dh nuh...hikss...aku x p la time tu sbb x tingin lak..

zura@iwan said...

wantie~

aku pun x suker bj2 kt kamdar tu...x penah la beli lg kt citu...tp tgk kt foyer bj tu byk bj2 raya jual..elok2 gk...

zura@iwan said...

zamdotcom~

aaa jln2 nk shopping ekceli tp x beli ponn...x kenan...kekeke...

pstt~ thn ni blm tentu lg brp psg...mybe nk save pakai je apa yg ada..huhu

CuTeMiUt78 said...

wah.. ni jalan2 cuci2 mata la ni ya

shi3la said...

huhuhuuuu...jalng-jalanggg dibulan Ramadhan..ponattttttt...!!

zura@iwan said...

cutemiut~

kekeke...suker tul jln2...

zura@iwan said...

alyyani~

kekeke...tuan punya blog mls nk amik gmbr la...lgpun sll interprem nnti boring lak kan..bkn cunggg ponnn...
aaa crowded skit...budak2 remajaan ramai la gk..keke

zura@iwan said...

shi3la~

weiii jalang2??? tu makna len dh tuh...kahhh...kalu jalang2 mmg ponattt la...kalu jalan2 x penat sgt...kekeke

[-suziey-] said...

hmm dh lama xg kamdar..ekeke;D nape xtnjuk brg sopingan..ekeek;p

zura@iwan said...

suziey~

hehehe....aku x beli apa la kt cini, mai kedai hp je...hikss..