♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, November 21, 2013

Spontan Irfan :)

Assalamualaikum...Salam Sejahtera,

Mula la tak de idea dah nie...huhuhuhu...

Meh layan satu picture ni..posing cute from Irfan...hikss

Spontan je teleng kepala gitu..bila mana Mama suruh pandang camera, Mama setting self-shoot ..maybe Irfan buat cam tu, sebab nampak reaksi muka sendiri...haha..clever boy!

#Mama benarnya rindu sangat dengan hero kecil Mama nie, tak sabar nak balik rumah, tunggu weekend baru dapat spend time lebih sikit dengan Irfan, cepat lah masa berlalu...huhu..I need more time to spend with you dear...please take care yourself for me, Ya Allah ...tolonglah jaga dia (Irfan) untuk saya, lindungilah dia..!Ameen..


12 comments:

Anum said...

cute

syawalsimpsons said...

pandai dier pandang kamera yee

Adriannasyaz said...

Pandai posing ni

el said...

comellll

::NureeN:: said...

makin besar makin pandai posing kan...
emir yg baru sethn 7bln pon, bila pegang camera sndrik pon bleh dok senyum...
buat mcm aku slalu buat, ambik gmbq sndrik hehe

wantie said...

makin besar makin pandai posing mcm mama ngan baba dia le tu.

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Hanum~

thks dear

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

sue~

setting self-shoot tu
so screen camera nmpk muka dia la..hehe
tu yg iya2 senyum..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

adrianna~

ada mood nk la posing

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

maceh auntie el..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nureen~

irfan dia tk mesra camera sgt..
ak duk amik gmbr pun bkn dia nk posing sgt..
ni saja mood dia la..dia suka kalau ak setting self-shoot, so leh nmpk muka dia kt screen camera..hehe..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wantie~

hahaha..
mn ada beb..
mama n baba jarang berposing dh skrg...hikss