♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, November 15, 2013

Happy Blogging Uols...Bye Bye..

Assalamualaikum...

Wahhhh...baru leh masuk sini, tak sempat nak blogging now.
Laju je korang datang ye..seronok la kalau iols stop blogging...hahaha..
Tajuk tak boleh blah..mana boleh iols stop blogging, blog kesayangan nie...hehe. Walaupun bukan tiap2 hari update...tapi blog nie banyak gak simpan kenangan. Jangan marah arr...melawak petang2 jumaat nie..hehe

Seronok pula tengok kawan2 blogger hasil dari blogging dapat mengumpul Nuffnang yang memberangsangkan...ada yang beratus2..ada yang beribu2..bangganya, happy macam ak yang dapat...kahhhh!

Tak perlah..rezeki masing2 kan, nak lebih ....usaha! betul tak? Kalau macam ak ni, yang jarang2 sekali nak update..blogwalking pun susah sekali, macam mana nak masyukkk iye dak, padan muka!hahaha. Nak jugak..nak jugak...tak kira...hahaha..

Tak mau la cite masa Nuffnang tu...sat asyik duk fikir macam mana nak hasilkan beratus2 tu, cheq tak leh lawan la....hahahaha. Esok cuti hujung minggu dah kan? bestnya...dapat merehatkan diri, dah menghabiskan masa bersama insan2 tersayang...

Apa plan kawan2 di hujung minggu nie? Zura@Iwan.Co tak plan apa2 pun...bergantung kepada keadaan..kesihatan pun tak berapa mengizinkan..

 Last weekend ak dan keluarga kecil ak balik kampung ak...nampak tak! seronok tau ak...hehehe..(cerita dah ketinggalan zaman..ko baru nak cerita?lantaklah...ak nak cerita gak, dah dalam phone ak, ada gambar balik kampung je yang latest....hahaha..nampak sangat malas bergambar sejak dua menjak ni...huhu). Cer tengok picture...anak yang manja Irfan nie ha...still nak tidur gak bawah ketiak mak dia...cam mana Mama nak tambah anak nie...haha..

 Manja dengan Opah gak dia...Kalau balik kampung, sure nak mengikut Opah jek...Hari tu nak balik Penang, siap ajak Opah ikut sama...huhu...

Anak mata ak color brown you..anak mata korang color apa? kekeke, tak de kena mengena..lari tajuk la plak..suka Ai dengan picture nie sebenarnya....hikss. 

Hero encem Mama ni...hari ni...dah 2 tahun 1 bulan...macam tak percaya je, dah besar dia..tapi pada Mama Irfan masih lagi baby Mama...cepat masa berlalu, rasanya masa dia baby dulu macam pantas je masa tu berjalan...tiba2..Aikk dia dah 2bulan...aikkk dia dah 8bulan...dah 1tahun...now dah 2tahun.....hihihi...

Entry carca marba namanya nieh....campur aduk...hehe..

Okeh la...happy weekend uols, take care!
Peace No War..

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg
hapy weekend

wantie said...

aku pong tak gi memana. esok mai office sat. collect $$. hehehe...

then sunday tu tak tau la. nek lepak kat umah ke nak meroyan.

Ratu Hatiku said...

Selamat berhujung mggu! :)

adrianna syaz said...

Salam jumaat dan slmt berhujung minggu :)

mama lieyna said...

Happy weekend n happy blogging too... :-)

::NureeN:: said...

Suka yg last tue
anak mata aku hitam tp nasir cokelat gak ehehe

Rizziela said...

boleh zura..awak lagi kerap update berbanding sy... visitor pun x ramai

Zura@Iwan said...

Hanum~

happy weekend..

Zura@Iwan said...

wantie~

bestnya..weekend dtg opis collect $$ noh...

rezeki2..

Zura@Iwan said...

Ratu~

thks dear..

Zura@Iwan said...

adrianna~

same 2 you..
thks ye

Zura@Iwan said...

mama lieya~

same 2 u also..
thks..

Zura@Iwan said...

Nureen~

tu arr..
suka plak pic tu..hehe
oo laki hg anak mata coklat ye..
sapa ikut laki hg? elly or emir?

Zura@Iwan said...

Ziela~

hehe..
lama dh zura blogging ziela.
tk pernah dpt beratus2 ag..haha
biasala blogging ni hobi je..

ALoNa CintamaniszLite said...

anak mata ayah akak coklat...arwah wan akak bgtau...masa ngandungkan ayah akak..ada omputih yg jd tuan estet berdekatan suka usik...makcik..makcik sebutan cara omputih pelat, hehe..

Akak pun skang ni semacam jer bila nak apdet blog. Citer mcm2..tp last2 jadi draft...terperam, mm..
Idea ntah pi mana ntah.

Zie Fauzi said...

singgah sini... lama tak singgah sini... jgn stop berblog... rugi ooo... :)

Zura@Iwan said...

K.Alona~

ye ka kak?kak ikut ayah kak ke?hehe

sy ikut mak..anak mata mak mmg brown...

tu la..ntah la kak, kejap malas nk update..kejap rajin...time ada idea tu ok la..time tk dk..senyap je la..

Zura@Iwan said...

Zie~

tu la zie..
mmg tpk gk nk stop..
tp rasa syg..

~aYu~ said...

tula lelaju je klik entry ni ingat nak stop blogging dah.. hehe...

Zura@Iwan said...

ayu~

ye ke?
thks ada gk yg amik berat ye..
inshaaAllah try utk maintain blog ni..