♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, November 8, 2013

Tak Tahu Nak Letak Tajuk Apa..Boleh Gitu? Hihihihi...

Assalamualaikum ,
Salam Jumaat Yang Mulia...
Apa khabar sahabat blogger yang disayangi? 
Esok weekend dah ye..happy weekend!

Memang tak tahu nak taruk tajuk apa entry nie, hahaha, Actually tak de idea apa nak share kat sini, Malas gitu  nak update blog, huhu...Tapi sayang pula ha, kalau ada kawan2 yang jengah blog ni, Tak de cerita baru...huhu, bukan blogger tegar gini la...Eh tapi ada ke orang yang sudi datang blog nie? huhu

Tapi..tapi....iols nak ucap gak lah terima kasih byk2 pada kawan blogger yang sudi juga jengah blog nie...walaupun tak berapa nak best sgt isi kandungan dlm blog iols nie..Haihh...sedih pula ayat nie...hahaha. Nah iols bagi bunga kat uols...hehe, bunga ni sebenarnya curi snap, officemate dapat kelmarin for her birthday..hahaha..

Rezeki kelmarin nie, lepas balik dari lunch je....ada manager belanja karipap giant ni, adoyai tak dapat nak telan lagi, sebab perut dah full baru je lunch kan...tak per simpan dulu, hehe

Lepas tu, baru je melantak karipap giant dalam jam 4 lebih , jam 5pm...kitaorang ada celebrate birthday, makan kek lagi....tapi boleh lagi perut ai ni terima, hahaha...fruits cake from Bread History, sedappp...nyummmy! 

Malam semalam pula, adik ipar + family datang rumah, bawa makanan lagi...rezeki2...

Erkkkk...Alhamdulillah, rezeki hari khamis....syukur.

Rezeki datang dari pelbagai bentuk, datang kita tak duga, rezeki bukan saja dari wang ringgit, makanan...macam2 rezeki yang kita terima, semuanya datang dari Allah SWT....

#Solat Dhuha Magnet Rezeki.....



18 comments:

PinKy MoMMa said...

tak penah lg dapat bunga time besday huhuhu..last dpt bunga masa konvo dlu jer ..kesian iols

Nurzakiah Hanum said...

bestnya dpt bunga

wantie said...

adoi... mesti romantik si pemberi bunga tu kan.

ha..karipap GIANT tu kekadang mamak sebelah office ni jual kat gerai dia. tapi tu la kejap ada kejap tak de.

Alhamdulillah..diberi rezeki yang melimpah ruah.

Masni Syafie said...

Alhamdulillah...rezeki..rezeki..
solat dhuha kunci rezeki....
cantik bunga itu...hihihi

PearlVelvet SueQys said...

singgah baca yer !

Sidratul Muntaha said...

aminkan seme doa.
amin!amin!

adrianna syaz said...

Salam jumaat..murah rezki sllu hndaknya..bg la sikit karipap giant tu..hehe

Zura@Iwan said...

Pinky ~

me penah dpt..
tp lama dh le..masa bday tahun bila ntah en suami kasi..hehe..

Zura@Iwan said...

Hanum~

bkn sy dpt munge..
my colleague yg dpt..

Zura@Iwan said...

wantie~

boyfren dia kut kasi..hehe..

ak ni..manager tu beli kt mn ntah, depa kata karipap giant yg terkenal mamak buat..hehe

Alhamdulillah..dtg dr pelbagai bentuk..

Zura@Iwan said...

Masni~

Alhamdulillah...rezeki2

ye...sm2 kita amalkan
hrp2 ada masa nk buat...

Zura@Iwan said...

Pearl~

thks siggh ye dear

Zura@Iwan said...

Ayu~

ameen..
maceh2
sm2 kita berdoa..

Zura@Iwan said...

Adrianna~

Slm jumaat gak

ameen..mudah2an...

dh abis la karipap tu..hehe

Myra Jay said...

Rasa macam nak suruh asben beli bunga ros putih tu jugak..ehheee

PearlVelvet SueQys said...

salam singgah pagi & membaca lagi !

Zura@Iwan said...

MJ~

sila2 pujuk rayu hb beli munge..hehe

Zura@Iwan said...

Pearl~

thks siggh sini...
come again..
PeacE!