♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, November 1, 2013

November is Coming..

 Assalamualaikum...Salam Jumaat...
Hi bloggers...
Alhamdulillah...cepat je masa berlalu, 
dah masuk November, hampir nak penghujung tahun 2013

Hmmm..tak tahu nak update apa sebenarnya, no idea...no latest picture...
Biasa la..mood kadang kala up and down...lagi pun sejak dua-tiga hari ni,
pedih kepala, sampai muntah2..migrain datang menyerang, tak cukup rest gamaknya..
nak suruh kita cuti2 rehatkan otak la tue...jom cik abe kita holiday!alasan...hahaha..

 suka sungguh picture Irfan nieh....sweet sgt ....

Alahai Irfan.. maafkan Mama ye..tak dapat nak layan Irfan macam biasa 2-3 hari ni, sebab kepala ting tong sgt....huhu...hrp2 hari ni Mama dah ok sihat normal seperti biasa taw...kesian malam semalam, Mama lena...Irfan panggil "Ma..Ma..Ma...gun(bangun) a..a" terjerit2 panggil Mama...siap tampaq muka Mama lagi..tarik rambut...bahkan Mama saja je usik dia....hahaha...nakal Mama kacau Irfan..haha. Tapi sakit woo dia tampaq n tarik rambut.....kahhhh!

 so sweet anak dan bapak...hehe..

Owhh tak lupa...terima kasih banyak2 to Mr Daddy setia membantu di kala si Isteri tak sihat...sebab sudi jaga Irfan, masak lagi....thanks dear! Tapi tegas woo si suami jaga anak...haha... hormat sket Irfan nanti kat Baba dia...:)

Tak de idea...dah melalut plak nie....haha..
Happy weekend uols....esok Deepavali ye? pergi raya mana? hikss...
Saya esok ada kenduri rumah Mak Pengasuh Irfan, insyaAllah tak de aral boleh pergi..
Plan nak balik kampung ambil car Irfan tinggal kt Selama hari tu...tak tahu lagi jadi ke idak nieh.....

12 comments:

el said...

aku pun nak pi holiday gak
tp cuti xsama lak ngan en. somi
rs nak pi kenduri esok blogger kt seberang tu..ntahlah..mood kelaut ni huhu

Kesuma Angsana said...

apapun jaga diri yer !

Nurzakiah Hanum said...

jaga diri tau

Zura@Iwan said...

el~

lama tk gi holiday gk nieh..
hari tu plan gk..tp tk jadi di atas sbb kesihatan..hehe..
blogger mn beb? ak kenal ke?

Zura@Iwan said...

KA~

thks KA..
u 2 k..

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks dear..
u pun sm..

eray ayang said...

yeay cuti panjang, tapi tak rase cuti, sebab tengah cuti pantang. balik jb, ada kawan kawen. nway cheesekut nampak best sgt

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/11/ketagih-rokok-vivix-buat-nafsu-hilang.html

mama lieyna said...

Jom cuti2.. ujung2 tahun ni sesuai lah..hehe..

Sweet btl gmbar irfan tu ..

Zura@Iwan said...

Eray~

sy tk cuti pjg pon..
hari ni keja..sok pon keja..huh..

cheesekut google je resepi..sng n bahan tk byk..tu psl leh buat..haha..

thks siggh sini ue..

Zura@Iwan said...

mamalieya~

tu la..lama tk gi cuti2..huhu
duk plan..tp tk taw la bleh tk buat last minute plan nie..

aha..suka gmbr dia..sweet sgt..

wantie said...

holiday tak de dalam perancangan terdekat ni. adoiiiiiiiiiiiiiiii...


happy november to uou. GWS yer

Zura@Iwan said...

wantie~

ak last minute pon leh jadi..hehe..
tp holiday dkt2 bleh la...

happy november gak...thks