♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, November 27, 2013

Wordless Wednesday | Bila dah pandai cakap phone

 Berebut-rebut phone dengan Mama nak cakap dengan Baba..

Cakap dalam bahasa dia la ye..tapi faham la sikit-sikit, hehehe

Aksi malas..Baba suruh posing nak tengok muka ..last-last lentok pula..haha


Siap nak buat aksi bye-bye lagi..bahkan tak buat video call pun, just nampak profile picture Baba je..hikss..

Sweet ha...bila anak dah besar, macam-macam peel buat mencuit hati...



20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala cutenya

el said...

smlah ngan anak2 semua
lau npk gambar babah dia ms nak accept kol tu..semua rebut2 nak ckp hahahaha..last2 mama x ckp papepun..bebal babah ekekekekeke

Gieyana said...

Sweet..nnt da petah bckp mmg x da change la mama nk sembang ngn suami haa..;)

wantie said...

cer hg try wat video call. sure dia asyik nak pusingkan fon tu sebab ingat si babah ada kat belakang phone. hahahaha....

Zura@Iwan said...

Hanum~

hikss..

Zura@Iwan said...

el~

hg jenuh depa berebut noh..
ak br sorang..hikss

Zura@Iwan said...

Gie~

tu la psl beb...
tu pon dia duk ceta apa ak pon tk paham..
tp faham la apa dia ckp sikit2..
smlm dia gtaw "Ba..Ba..kit.."(Baba Sakit) sbb dia terjatuh ..licin air.hikss..Mama yang kena marah..kahh!

Zura@Iwan said...

wantie~

dh buat video call beb..
dia tk pusing pun phone tu..

cuma smlm line slow sgt..gmbr baba dia tk bergerak..dia bebai gak..haha

atuk said...

Assalamualaikum Zura

bijak bijak

Rizziela said...

dah besar dah kan bujang Aliff ni

Muka dah mcm muka babah sekarang ni

lieyalatif said...

hahaahah siap le zura lepas nie...irfan le kongker phone heheheeheh...

betul2, makin besar makin byk akal dieorg kan...mmg mencuit hati....seronok layan budak baya irfan nieh....

Kesuma Angsana said...

mesti sweet sgt cara dier bercakap kan.. !

Zura@Iwan said...

atuk~

wslm atuk

alhamdulillah...smoga bijak smpi bsr

Zura@Iwan said...

ziela~

aha..dh 2thn lebih ziela..

ye ke? ramai ckp tk sm muka baba dia pun..hehe

Zura@Iwan said...

lieya~

tu la psl lieya..
tggu la dia petah bckp nnti..
mau henpon ak dia konker..

tu arr..byk akal..bijak2

Zura@Iwan said...

KA~

aha..
ckp dlm bhsa dorang
mmg cute..
sbb kdg2 tk phm
bila dia sebut word yg kita phm sket2 tu..mcm cute sgt..

::NureeN:: said...

sora depa klau dgr dlm phone lain tau.. dgr suara haluss ja...
aku slalu ckp dlm phone ngan ellesya

ALoNa CintamaniszLite said...

pipi masih kembong wlpn badan nampak susut sket..

Zura@Iwan said...

Nureen~

mmg beb..
ak penah dgr dlm phone sora Irfan
adoyai..cute je..
tmbh2 dia ckp tk brp clear lagi..
lg la nk gelak..haha..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

ya kak..
pp tu maintain gk la sket..
still ada chubby..haha

bdn mmg susut sket la..
aktif main je..