♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, November 27, 2013

Hari Ahad Terjah Mall Lagi..

Assalamualaikum..Salam Sejahtera,
Selamat Hari Rabu wahai kesayangan semua,

Ya..tengok tajuk pun dah tahu ceritanya...hari Ahad terjah lagi mall, kali ni 1st Avenue pula berdekatan juga dengan Prangin Mall dan Komtar,  Mama ada hal yang perlu disettlekan di 1st Avenue, tapi tak pergi dah la Kidland, hari Sabtu punya cerita..hehe,

Kali ni datang bawa lagi askar2...hikss, hubby ajak adik dan anak2 dia join...Irfan bertambah suka le, ada kakak

 Komtar...area Komtar tu dah tak berapa ramai orang, sebab adanya kewujudan Prangin Mall dan 1st Avenue

 mood bergambar dalam kereta je la Irfan..hahaha..

 tengok Irfan ...kan dah kata, memang kena buat seat kat tengah tu...nak berkepit gak dengan Mama dan Baba..hmmm

 Baba sibuk uji suara....seb baik sedap suara tue..hikss...

 cewahh...seriusnya dia..

 cuba untuk touch screen camera 

 nak masuk dalam henpon ke Irfan? haha..

 Yeayyy..berjaya juga buat peace dia...haha

 gembiranya hujung minggu kita kan....tak dapat holiday jauh2, kat dalam Penang pun dah tersangat untungnya, Alhamdulillah..

Baba belanja anak2 tengok wayang, tak best kut cite nie..sebab Irfan mula2 je layan..lepas tu asyik duk main dengan Kakak...hahaha, rasanya ni baru kali ke 3 kut bawa Irfan tengok wayang...hehe

Mama, Irfan, Kakak Tasya, Kakak Misya dan Adik Ipar..(Irfan nie...tengok mana ?hahaha..)

Weekend yang awesome lah..Sabtu dan Ahad dipenuhi aktiviti, walapun tak sepenuh hari..tapi rasa amat berbaloi bersama dengan orang2 yang tersayang...jarang kita nak pergi mall shopping, selalu pergi cuci-cuci mata je. Kalau nak shopping beli barang rumah selalunya Tesco la terjah..sebab dekat dengan rumah..hikss

#kesian kat en Sony, jarang dah bawa dia ke hulu ke hilir sekarang..now snap photo by camera henpon je, lagipun cepat sikit nak update entry.....haha


18 comments:

PearlVelvet SueQys said...

Saya Singgah dtg & membaca hari ini !

Nurzakiah Hanum said...

syoknya jalan2

el said...

xbest ek freebird tu
ritu tgk thor budak2 tu nak tgk freebird ni..lau x best xmo g lah..nk tgk movie dinosour hehe

Gieyana said...

X brp best sgt g sini kecuali beli ksut...tgk movie kt cinema dia best ar..

wantie said...

aku gak la lepak kat umah.. huhuhuhu..

akutak nah pun wak anak anak aku jejak kaki masuk panggung. hahahaha. jahat kan kami.

Kesuma Angsana said...

n3 penuh gambar irfan ni hehehe

::NureeN:: said...

wooooo angkut gang yerr irfan...
tgu la emir akan aku srh jejak panggung jgk nanti, aku heret hahaa

Zura@Iwan said...

Pearl~

thks siggh sini..
dtg lagi ye

Zura@Iwan said...

Hanum~

anak2 syok..

Zura@Iwan said...

el~

laki ak la kata tk best
sbb ak tk gi tgk..
ak gi kot len..haha

kalau gi cinema kena tgk kartun..
ak sll beli dvd je layan kt umah..

Zura@Iwan said...

Gie~

1st Avenue ak jarang pegi gak..
sll prangin mall siggh jap beli dvd je..haha..

layan cinema pun since irfan dh 2thn..sblm ni mmg tk masuk lagi lps salin ritu..haha

Zura@Iwan said...

wantie~

tk per..lepak umah pon best..
ak sbb laki cuti sm..cer mcm hg..
mau meroyan gk ak lepak umah..hehe

ala weh..ak pon br 3x je kot..tu pon since irfan 2yrs br bw masuk, mula2 pestime bw masuk ritu, sbb gian nk tgk wayang la..haha..

sll kami layan dvd je kt umah..kalau bleh tk mau ajar sgt duk masuk wayang..hehe

Zura@Iwan said...

KA~

tu la kak..
tk per gmbr dia byk..
gmbr mak pak tk best..haha

Zura@Iwan said...

Nureen~

haha..
dia ada geng mmg tk ingt mak dia dh..haha

tk per..nnti bw la..
ak jarang sgt..
sll tgk dvd kt umah je..

atuk said...

Assalamualaikum Zura

seronok nyer Irfan

Zura@Iwan said...

atuk~

wslm atuk..

irfan happy..
mak n bapak dia pun happy..

ALoNa CintamaniszLite said...

bagi akak..takpe dia berkepit mcm tu dari zura bagi dia yg duduk sebelah papa dia dan zura dok seat belakang. sebagai isteri kita mmg kena dok di sisi suami, kan..hehe. cuma bila situasi mcm irfan ni...takleh laa nak bawak laju sgt sbb risau bila tetiba brek..dia dlm keadaan yg bahaya.

Zura@Iwan said...

k.Alona~

ya la kak..
dia mmg suka duk berkepit cm tu..
bahya gk kan..kalau terbreak..adoyai..

kdg2 zura tpksa duk blkg..
dia tk bg duk depan..
tp mmg selamba je..duduk depan..
nnti keriau..sat je diam la..haha..