♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, November 19, 2013

Irfan with new hair style and his cars...hehe

Haiii....cerita Irfan lagi..
Tapi ni picture fresh from oven,
Pagi tadi Mama sempat snap gambar Irfan,
Walaupun Irfan tak pandang camera pun

Actually Mama nak update latest of Irfan after potong rambut..hehehe.

Mama macam biasa hantar Irfan setiap pagi ke rumah Mak Pengasuh Irfan,

 Situasi hari nie...memang Irfan sangat baik, tiap2 hari memang Irfan baik...tapi hari nie sebab Irfan bawa sebekas kereta mainan ke rumah pengasuh ..Mama benarkan, layan je lah..nanti ada drama sedih pula pagi2...hehe..

 Irfan dengan rambut terbaru...hari Ahad hari tu baru dapat potong rambut, masuk ni baru 3x potong rambut Irfan...kali ni potong di kedai, sebelum ni minta tolong kawan Baba Irfan potongkan, tapi hari tu tak sempat..so kita try potong kat kedai. Irfan good boy...beri kerjasama je.

 tengah asyik main kereta mainan tu...Mama panggil pun buat tak tahu je...

 parking depan2 Mama yang tengah drive pula...adoyai, Mama nak drive pun mencabar minda tul...

Baru nak senyum...gelak sebab kereta mainan tu tiba2 jatuh......Mama buat2 terkejut...lawak la tue..kahhh!Tapi still tak pandang camera, geram tau Mama...payah tul Irfan nak show your mimik muka kat camera nie...geram tau...cium baru tau...haha


Thanks all...take care
Peace!

8 comments:

el said...

comey je kete irfan..mcm irfan gak haha

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya

wantie said...

keja main keta ja irfan ni kan... mana la naklayan kamera mama.

Gieyana said...

Irfan kalau tgk keta nureen cfm x mo balik aq rs..ekekeke...dulu dok beli seketui demi seketui bila g mall dh penuh storage box dh haa..last2 bw blik kg utk dia nk men skali sepupu dia..kalau idak berdert2 cam irfan dok susun ni...

Mmg nmpak irfan cam susut beb..myb psl demam ritu kot..:-)

Zura@Iwan said...

el~

hehehe..
pandai pau ak dh srh beli keta..huhu

Zura@Iwan said...

Hanum~

:)

Zura@Iwan said...

wantie~

ha la..
lgpon dia ni tk mesra camera ag..

Zura@Iwan said...

Gie~

byk ketul dh dia duk angkut keta dr mall weh..

tp entah ada yg hilang, ada yg dah patah..pecah..kadang2 dia duk lempaq...haha..

kalau bw pegi umah pgasuh dia..kdg2 dia lupa nk bw blk..