♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, November 6, 2013

Wordless Wednesday | MAKSAK ~ Tahniah

Nak inteprem en suami kat sini jap...
Blog zura@iwan namanya..
en suami pun nak kena inteprem gak..hehe

Kelmarin Bola Tampar anjuran MAKSAK (Majlis Kebajikan dan Sukan Anggota2 Kerajaan) diadakan di Kompleks Sukan, Batu Uban.

Si isteri tak dapat datang untuk beri sokongan, kerana kerja... 
Support dari tmpt kerja je..hehe
Tapi petang lepas kerja sempat gak bawa Irfan pergi tengok Baba amik hadiah, menang tempat ke -3 

 Tahniah en suami and the geng....pemain paling junior ada kat situ, Irfan pun dapat medal gak..hehe..

 Terimbas pula kenangan dulu...masa zaman sekolah, si isteri memang aktif bersukan dari olahraga, bola jaring, bola baling, hoki dan bola tampar...semua join....

Tapi sekarang stamina macam down jek...huhu, lari pun rasa mcm dah penat...kekekeke..
Hai la badan.....kurang exercise gitu la...hahaha

Wordless kekedahnya....tak payah cakap panjang2 lah..haha..

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:)tahniah

wantie said...

tempat ketiga pun menang gak tau. ingat senang ka nak menang.

mang aktif la jabatan laki hang noh.

Myra Jay said...

Okla tu tempat ke 3... :)

mama lieyna said...

Tahniah..bestnye dpt medal :-)

lieyalatif said...

wahh zura aktif bersukan dulu yeak....lieya ni zura malu nak ckp kakakaakak...lieya kaki bangku....hahahaahaha..... dah le penakot bola...mmg jadi tukang sorang jek laaaaa.....

ape pun tahniah buat hubby zura....majulah sukan untuk negara heheehehehe

::NureeN:: said...

sronok tau bila skali skala bersukan mcm ni kan..
sbb tu aku suka ja nak join klau team aja main netball...
teringin nk main basketball mcm sek dolu2 sebenaqnya tp x der gang huhuu

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks..

Zura@Iwan said...

wantie~

mmg la weh..
bsyukur dh menang tmpt ke 3
dpt gak medal...hat lepas pon dpt no 3 gk..

laki ak la pgurus tu..
dia nk bg aktif blk bola tampar tu..

Zura@Iwan said...

MJ~

ya Myra..
syukur menang gk

Zura@Iwan said...

mamalieya~

aha...
byk gk duk kumpul medal tu..
cik abe aktif sukan..hehe

Zura@Iwan said...

lieya~

dulu mmg aktif bersukan lieya..
masa sekolah kan..
stamina masih tiggi...
now adoyai panjat bukit pon dh mengah...hahaha

thks lieya....

Zura@Iwan said...

Nureen~

tu le..
ak je tk dpt join..
dl ofis ada la buat gk
xtvt sukan ni..men badminton..
tp now tk buat dh..uhu

basketball ak tk reti main..haha..

PinKy MoMMa said...

ai kan mmg dari kecik2 tak aktis sukan hahaha..sbb ada asthma..skrg ni menurun kat abg long pulak alahaiii

Zura@Iwan said...

Pinky Momma~

ye ke? tk per nk buat cm mn ada asthma kan..

me pon dulu je aktif..

ALoNa CintamaniszLite said...

iwan ni mmg nampak badan dia fit...badan ahli sukan...jadi kalo dgr dia menang itu ini..mcm tak hairan sgt ler, kan..hihi..

Harap nanti..irfan leh ikut jejak langkah babah dia, ye.. :)

Zura@Iwan said...

k.Alona~

sejak sekolah kak mmg geng sporty dia tu..

alhamdulillah kak..hrp2 wpon bersukan tp dia sihat kak..tu yg penting kan..nk jaga ank bini..hehe

inshaaAllah..mudah2an suka sukan + pelajaran..hehe