♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, November 25, 2013

My Handsome Boy..

Assalamualaikum..Salam Sejahtera,
Haii bloggers...Happy Monday,

Jangan marah arr...Mama Irfan asyik update pasal Irfan je kat sini, 
Sebab Mama suka share cerita Irfan kat sini, dulu Mama tak de peluang nak story pasal baby kan..huhu.
Rezeki masing-masing...InshaAllah Allah dah tetapkan yg terbaik untuk kita..

Weekend yang awesome baru nie, dua hari terjah mall yang sama...nanti up story weekend ye
Paling best. handsome boy nie la...
 
 opss..ni gambar Irfan last week friday, dah bawa balik mainan kereta dan bas dari rumah Mak Pengasuh

 nak tunggu Irfan habis bercoleteh pasal mainan , take about 3-5minit tunggu dalam kereta, hikss...Mama pujuk pun kadang-kadang tak layan..haha
 
Mama la ajar buat mucung gitu..haha..

Handsome Boy..besar dah anak Mama dan Baba...

Handsome Man..sure la Baba, jangan jeles ye Baba...Baba tetap la handsome dan baik hati..hehe

#jangan marah ye..puji anak dan laki sendiri..habis tu tak kan la nak kutuk kot kan...ngee

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

syawalsimpsons said...

nampak besar N banyak akal sekarang ni yee

Kesuma Angsana said...

hehehe mmg encem sgt !

atuk said...

Assalamualaikum Zura

pujian itu salah satu doa

Zura@Iwan said...

Hanum~

maceh aunty Hanum

Zura@Iwan said...

sue~

ya la sue..
dh pandai cakap sket2
dan faham ckp kita..

Zura@Iwan said...

KA~

hikss..
thks KA

Zura@Iwan said...

Atuk~

Wslm atuk

alhamdulillah..

stiasa puji