♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, July 30, 2013

Sengeh Ha Depa..

Assalamualaikum..Salam Sejahtera
Ramadhan yang ke 21 dah kita..Cepat masa berlalu kan..
Sayu bila masa Ramadhan makin hampir meninggalkan kita..:(

Saja nak sharing picture anak dan bapa nie...
Sengeh je dorang , bila mama suruh posing...hahaha..

 Rambut dah nak sama anak dan bapa..

 ....happy mama tengok kamu ketawa gitu sayang!

 amboi bapa nya pun layan taw..sengeh...kahhhh...nasib baik ada gigi...

bagus...sehati sejiwa, dua-dua sengeh tunjuk gigi....kahhhh!

mama sengeh memang nampak dah gigi...gigi kapak dua kuntum, kui kui...

Ketawa bila gembira..Menangis bila sedih...kawan gembira dan sedih adalah mereka berdua...
Keluarga lah segalanya....Love them so Much, terima kasih Ya Allah kerana pemberian yang terindah ini..pinjaman pemberian nikmat kebahgiaan dariMu..syukur Alhamdulillah.

Sekian dari kami hari nie....terima kasih singgah sini..
Peacee!


#sambil layan lagu hari raya...ambil mood, 
tak de mood nak raya katanya...bj raya Irfan pun tak beli lagi..huhu


34 comments:

Kesuma Angsana said...

nice pic ni ! tq share

Kakzakie said...

Dah kata bapa burik anak rintik mestilah sama seiring:)

wantie said...

edisi tayang gigi

Adlin Mohamad said...

like father like son ni ..look a like hehhee

JaSSNaNi said...

sama encem la cam papa.. kan kan.. :)

Nad MamaZN said...

Penghibur duka dan lara irfan ni :)

ieda immi said...

alahh comel irfan dan baba sneggih ! sejukk ati kan ;)

Nurzakiah Hanum said...

SUKANYA DIA

el said...

irfan more hensem than his papa hahaha

ALoNa CintamaniszLite said...

senyum tawa mereka penawar duka..

Myra Jay said...

Salam 21 Ramadhan :)

Memasing tunjuk gigi :D

Sidratul Muntaha said...

ehehe..
happy sokmo budak tu main dgn ayah dia..

::NureeN:: said...

el...
stuju hehehe

Zura@Iwan said...

KA~

thks gk kA siggh sini..

Zura@Iwan said...

Kakzakie~

hikss...
anak bapak..haha

Zura@Iwan said...

wantie~

aha..tyg la gg deme..

Zura@Iwan said...

Adlin~

hahaha..
ada la ikut pak dia tu..

Zura@Iwan said...

Jass~

hahaha..
papa dia mmg encem..kahhh

Zura@Iwan said...

Nad~

betui nad..
penghibur duka lara..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

irfan comel la sengeh..
pak dia? haha

Zura@Iwan said...

Hanum~

dia suka sbb pak dia buat gitu..

Zura@Iwan said...

el~

tk per...
pak dia encem di mata mama dah le..

Zura@Iwan said...

k.alona~

ya kak..
penawar duka..

Zura@Iwan said...

MJ~

:)

tnjuk gg..putih tk per..haha

Zura@Iwan said...

Ayu~

happy la..
pak dia layan dia..

Zura@Iwan said...

Nureen~

cess...
pak dia encem utk mak dia la..

Gieyana said...

Sengih tunjuk gg..aq weekend ni br nk cr ksut n bj gaun utk nureen..dh pndai meminta dh...:)

Rizziela said...

Tapi Irfan tetep muka mama

Puan Ida said...

salam,
ai saya ida
newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

fazilzura said...

beb , part sengeh tu x leh blah btl lew.. ihihihihi ..

muke anak teruna cm muke ko lew.. anak mama yew ..

Zura@Iwan said...

Gie~

gigih taw deme sengih nmpk gg..haha
tmbh irfan tu..hahhaa..

tu la..aku pon tgk weekend ni kut nk cari bj irfan..

Zura@Iwan said...

Ziela~

hahaha..
ada yg kata ikut baba dia..

Zura@Iwan said...

Puan Ida~

slm..
thks siggh sini..
free i siggh blog u ye..

Zura@Iwan said...

fazilzura~

kahh..
tu la psl..
baba dia pun layan sama...

ye ke? tu la..aku rasa byk ikut aku kut..tp ada gk ikut baba dia..hehe