♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, July 11, 2013

Hari Isnin Masih Di Kampung

Assalamualaikum wbt..Salam Hari Khamis,

Puasa hari ke dua kita hari ini....Alhamdulillah..

(sambungan dari entry kelmarin yer..)
Story hari isnin, masih berada di kampung saya

Petang baru bertolak ke Penang, 

Tapi kita singgah home sweet home kita dulu di Sungai Petani, 

Jenguk sebentar,  tengok apa patut...:)

Actually nak keluar awal tapi hujan lebat + guruh + kilat di Selama, 

So kita tunggu sampai hujan renyai-renyai baru keluar...

On the way ke Sungai Petani...suasana petang yang gelap....

Lepak SP sebentar, menunaikan solat magrib ...melepaskan hajat 

Lepas tu bertolak ke Penang dengan perasaan "duduk rumah sendiri kan bestt!" hahaha...

#entry ke laut dah haihhh....merepek sudah...ayat pun entah apa-apa...

Sekian terima kasih...Peacee!

24 comments:

adrianna syaz said...

Mesti best first posa kt kmpung kn?Sya xde kmpung..huhu

♥ Wina ♥ said...

best sebab ade kampung :)

Nurzakiah Hanum said...

syok kan pose bersama keluarga

el said...

hahahahaha laaaaaa
aku igt ada cite lah pasai hang kt kampung wat ape..apalah hang ni..suka wat suspen...
mmg kelaut pun n3 hang tp xpe..aii enjoy it read all about ur life here

heheh sweet sgt n3 ni aihhh

Zura@Iwan said...

adrianna~

ni ceta isnin ritu..
penang public holiday..
blm puasa pon..hehe..

Zura@Iwan said...

Wina~

ada kg..
tp parent duk umah taman je..hehe

Zura@Iwan said...

Hanum~

ala..
blm smbut puasa bsama family lg la..hehe..
entry ni story weekend ritu

Zura@Iwan said...

el~

kahhh!
hg phm noh entry ni..
entry mmg ke laut..

neway thks sbb sudi bc blog aku sll...syg hg lah!

wantie said...

dah kerja pun dalam pulau. bukak tingkat kat office tyu nampak laut.

hmm.. sampai entry pun hang ke laut jugak.ngeee

ALoNa CintamaniszLite said...

isnin kan penang cuti, ye...huhu.
akak ni pun tau sebab akiss sekolah kat nibong tebal. dia cuti...tp byk keje sekolah nk kena buat. dia kata serupa tak cuti, hehe..

Mmg seronok balik kg..kan..tambah2 bila ada penyeri keluarga...iaitu mak...mm..

::NureeN:: said...

zura, try msk blog aku skali lg.. lmbt x?

Zura@Iwan said...

wantie~

tu la..mmg nmpk laut pon..
betui pon..
entry ni entah apa2 daa...
tk brapa larat ari ni..huhu

Zura@Iwan said...

k.alona~

oo ya la kan..akiss kt png la..hehe

ala kak..sbr je..phm perasaan kak, sy ni kalau blk kg suami mmg terasa mcm kak..sunyi je..huuh..

Zura@Iwan said...

Nureen~

jap try masuk..hehe

Gieyana said...

mmg kelaut dh tue won..kah kah..:P

Zura@Iwan said...

Gie~

kahhh!
tk taw nk ceta cm mn..

lieyalatif said...

tu le zura....jeles tau i ngan penang ari tu...cuti bersambung2 hah korang...auwwww!!! hehehehe

suke pic bawah tu...cantik warna langit...

mama lieyna said...

Cantik gambar tu..
Huu... bila agaknya boleh duduk, kt umah home sweet home tu ye... alahai...

ct rahani said...

nice pics.. InsyaAllah zura one day nti blh merasa duduk rumah sendiri.. amin.. :)

Zura@Iwan said...

lieya~

haha...jgn jeles...
nnti uols nuzul cuti plak kan..

aha pic tu..time ni nk kat magrib da..

Zura@Iwan said...

mamalieya~

tu arr..
entah la bila dpt duduk..

tggu pencen mcm lmbt ag..

insyaAllah plan lps ry ni..hehe

Zura@Iwan said...

ct~

insyaAllah..
one day i wish....

MrS. F!zA said...

raya lah baru nk balik kpg..balik awal skit sblm raya..hehe

Zura@Iwan said...

Fiza~

kita ni kg masing2 area utara..
mmg dkt gak..
so kalau tk de xtvt apa weekend..
mmg blk kg le..hehe..