♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, July 9, 2013

Lunch Di Pizza Hut

 Assalamualaikum...

Tak tahu nak letak tajuk apa, hahaha...bunyi pun macam skema ja..kahh!...

Fresh from oven nie...Lunch tadi bersama kawan baik,(partner lunch Tie di kala dia nak mai lunch kt tesco..kekekeke, lawak je....)

Tie whatsapp ajak lunch bersama...sebelum puasa katakan, nanti tak dapat nak lunch sekali bulan puasa nie..hehe

 dia teringin nak makan Pizza Hut...i follow je...

 Tie tolong orderkan 2 set menu yang sama....tak per janji dapat makan, chit chat2 bersama..

 Ice lemon tea...potong lemak-lemak yang ada..kekeke..

 awat muka macam tu Tie...consentrate makan salad la tu..haha..

kenyangnya saya....terima kasih Tie sudi ajak lunch date dengan hg...

Nanti lepas puasa kita berdate-date lagi yer....:)

Geng Hot Mama tak sempat kita nak date sebelum puasa yer..masing2 sibuk ..insyaAllah ada masa nanti kita berjimba-jimba bersama yer...


22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

makan besar nie

♥ Wina ♥ said...

lama tak makan pizza..

selamat berpuasa zura :)

::NureeN:: said...

wahh... sempat lagi nohh,
tapi klau gang hot mama nk lunch pas raya kat cini, aku x leh la join, huhu laki aku x bg mkn pizza

Rinna said...

Waah makan besar sebelum pose yer.. :)

Kesuma Angsana said...

paling suka sup tu,. neway nak wish u & family selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

el said...

asal aku x tau hgpa dok datin..merajuk 18bulan..kbai

wantie said...

adoi... nampak sangat yang aku tu kusyuk benor makan salad.

sib baik tak nampak jelas juka tu kalau idak, nak majuk 18bulan cam el gak.kahhhhhhhhhhhh

Gieyana said...

Last aq mkn ms 4 bln preggy kot..hat cheese tu x sedap sgt psl rs masin..:)

Syok hg dating noh..:)

adrianna syaz said...

Sya suka mkn garlic bread dgn mushroom sup klu g pizza..dan yg best skali seafood lasagna..

Zura@Iwan said...

Hanum~

bleh kira gitu arr..
mkn bsr..haha

Zura@Iwan said...

Wina~

kita pon lama tk mkn pizza...

slmt berpuasa juga Wina..

Zura@Iwan said...

Nureen~

hg sibuk...mmg nk ajak geng hot mama..huhu

kalau tk leh kt pizza...kt tmpt lain pon ok..ngee

Zura@Iwan said...

K.Rinna~

tk la bsr sgt...

Zura@Iwan said...

KA~

suka gak sup dia...hehe

slmt berpuasa gk utk KA sklrga...

Zura@Iwan said...

el~

aku pon tie whatsapp kul 11 gitu...
tk plan awai pon..huhu..

jgn majuk El..huhuhu

Zura@Iwan said...

wantie~

mmg khusyuk hg...

sj ambik sipi cm tu...

Zura@Iwan said...

Gie~

aku pun lama tk g mkn pizza..mls tul..

cheese dia kdg2 termasin kan..

Zura@Iwan said...

adrianna~

sup dia sedap...roti dia rapuh gak..sedaaaaaaaaaaaaaaaap

ALoNa CintamaniszLite said...

ni mesti dekat ngan ofis zura jer ni dok makan piza..huhu.
T tu mesti merempit ngan motor baru dia, kan Zura....

Zura@Iwan said...

k.alona~

hehehe,,
dkt tesco kak.
sblh opis zura je la.
T sure le merempit..dia bkn nk bw keta..hehe

Myra Jay said...

Dah lama xterjah pizza, tgk sup terliur...

Zura@Iwan said...

MJ~

kak pon lama tk terjah pizza..
sup dia sedap kan..