♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, July 1, 2013

Haiii..Happy Monday uols..

Assalamualaikum...Salam Sejahtera...
Salam Hari Isnin yang cuacanya mendung + hujan...Alhamdulillah..

I'm come back...Alhamdulillah kembali di sini,
Setelah hari Jumaat Mama Zura cuti jaga anak,
Tapi Mama Zura since Saturday, flu la pula...
Dah makan ubat, now better la sikit..

 Hari Sabtu bawa jumpa doctor..

 Doctor kata...tak sihat tapi aktif ye...Alhamdulillah ok la aktif..

Hero yang susah nak makan ubat..huhu...badan dan susut sket, dah la memang dah slim pun..hehe

 Hari Ahad, Irfan dah ok..kita pegi makan kenduri orang kahwin, saya malas dah nak pergi..sebab Irfan baru  baik je..saya pula kena flu, tapi en suami kata tak best pula, tak de teman..haha...kita jumpa Auntie Gieyana.Co di sini...

 Kenduri kahwin anak perempuan kawan tempat kerja en suami...pelamin yang sangat tertarik saya tengok..hehe

 Irfan yang tertarik berlari-lari kat atas pentas ni...

 Pasangan pengantin sedang berposing...

 Petang tu lepas pegi Prangin Mall kejap..kita ronda-ronda di Padang Kota....

 Ada show kereta berhias nie...sound dahsyat tul....dum dam..dum dam...hahaha

 boleh pula...hubby ku buat lawak pasal kereta ni...kui3x...

 kereta satria....dua orang je boleh duduk...kat bahagian penumpang belakang ni, dah buat tempat nonton wayang...kakaka..

Sanggup habis beratus ribu agaknya...hobi bunya pasal..

Sakan la Irfan hari Ahad tu...berjalan ronda-ronda dia...balik-balik rumah memang mengantuk betui...terus tidur...

Sekian untuk cerita sabtu dan ahad kitaorang.....gambar semua guna camera hp je, tak usung pun camera cinenot tue...huhu..

Peacee!!!

14 comments:

wantie said...

Kita ni kan, kalau pergi mesti dok terpesona ngan pelamin. nape ek? aku pun sama..suka benor nengoknya..

hmm.. aku , sunday tu dok umah je. jadi cleaner. hahaha...

wantie said...

Irfan dah baik. kena rajin makan ubat tau.

kalau susah makan ubat, nanti auntie buat mcm Aleesya..

kena picit pipi pas tu Amirul pegang tangan . haaa.. baru la boleh makan ubat.

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Alhamdulillah...Irfan dah sihat

m@m@yAyA said...

yeay abg irfan da sihat..kena rajin mamam ubt tau abg irfan lau nak cepat baik..

amboi sakan eh irfan berjalan..terapi demam tue kak~

Zura@Iwan said...

wantie~

tu arr...dulu kn pelamin kita buat tk canggih gini..haha...

aku tk mau keluar..dh terkeluar pun, keluar kduri pun dh lewat..kul 2 lebih...mls tul nk bersiap aku ni..hehe..

Zura@Iwan said...

wantie~

irfan mmg pyh nk mkn ubat weh..
kira berperang gak la...
nk pksa kesian aku rasa...tp tu la kdg2 tpksa gk ..
nangis dia mkn ubat...dia pandai luah balik hg taw...

Zura@Iwan said...

atuk~

wslm atuk..

alhamdulillah dh smakin ok..
mudah2an dia pulih spenuhnya..

Zura@Iwan said...

mamayaya~

alhamdulillah...
tu mkn ubat pyh tu..kena pksa gk..hehe..

tu arr...kalau keluar bjln dia paling suka..ahha

Sidratul Muntaha said...

time sibuk keduri
time tu la ank pakat2 demam kan?!kan?
pakej lengkap lagi dgn selsema bagai..

Zura@Iwan said...

Ayu~

psl knuri tu..
en suami ari sbtu br gtaw..
kita mls nk pegi tgk keadaan irfan dl..
ari ahad tu irfan getting better..
lgpon dia kalau keluar..lebih excited gitu..hehe..

mak dia plak selsema..adoyai...potong mood daa..

el said...

pic yg 1st tu mcm bby girl..sbb igt cekak..rupanya spek mato hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

bukan main pelamin dia...siap ada background mcm tu la..ala2 studio gitu..

Zura@Iwan said...

el~

hahaha..
sbr je hg..
muka jmbu irfan ni..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tu la kak..
pelamin depa dasat...
lawa tul..