♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, July 12, 2013

Salam Jumaat..

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera.

Alhamdulillah bertemu kembali penghulu segala hari, hari Jumaat .

 Allah always know the best for me....

Gembiranya!...ni gambar raya tahun lepas dan gambar ni gak yang menang Pandora Bracelet tu, jangan salah faham, bukan excited nak raya...tapi entahlah rasa sayu dan terharu tengok picture nie...speechless!

Terima kasih Ya Allah...sesungguhnya aku insan yang kerdil di sisi Mu, berikan ku kekuatan supaya sentiasa dekat di sisi Mu..Ameen..

Apa-apa pun SMILE!

#Happy weekend uols...jom balik berbuka puasa di kampung, insyaAllah kalau jadi balik Baling, kampung suami saya...hehe..



20 comments:

el said...

sebak lah kot sbb taun lepas dpt beraya ngan irfan
alhamdulilah semoga dipjgkan umor kita tuk menyambut syawal nanti

balik kpg sllu hg msk ape kt umah mertua hehe

Nurzakiah Hanum said...

salam ramadhan

Zura@Iwan said...

el~

ya la kut..
tp aku ni..kalau ramadhan mmg sllnya rasa sayu..huhu..

aku suka msk ayam grg kicap..kahhh, sbb arwah mil suka buat gak..huhu..tp now blk jarang msk la beb..sbb brg2 kt dapur tu tk lgkap dah...huhu...suami aku pon tk kisah..hehe..

Zura@Iwan said...

Hanum~

slm ramadhan..

atuk said...

Salam Ramadhan Zura

selamat berbuka di kampung

Rizziela said...

seronok sebab Irfan yg comel kan..

selamat berpuasa zura

wantie said...

aku tak leh forget the past. sebab it stick on my mind. nak wat cam no tu...

biarlah masa yang bagi lupa. hahaha.. bila dha tua semakin pelupa la pulak.

hmm... hang balik kampung, syoknya. Aku tak dapat nak balik kampung. Laki aku duk berkampung kat kilang tu la....

Nad MamaZN said...

Hepi wiken kak!

rusydi hikmawan said...

alhamdulillah semoga dipanjangkan umor tuk menyambut syawal nanti

Zura@Iwan said...

atuk~

Salam Ramadhan Atuk..

maceh...:)

Zura@Iwan said...

wantie~

aku pon tk leh lupa mende lepas..tp mende yg tk happy jgn diingat kan..
kita jadikan sbgi pgajaran hidup..

aku n suami ni..kalau tk ke mn blk kg le...selagi boleh blk kan..insyaAllah nnti blk berbuka kt kg aku plak..

Zura@Iwan said...

nad~

thks dear..

Zura@Iwan said...

Rizziela~

ye..itu slh satu..happy ada irfan di sisi...

slmt berpuasa gak ziela..

Zura@Iwan said...

rusydi

alhamdulillah...
ameen...maceh doakan..

lieyalatif said...

alamak tgk pic raye zura ni terus rase macam tak sabar nak raye plak hah heheheeheh...

biase la tu zura, dlm kegembiraan menyambut raye mmg patut kite selitkan perasaan sayu n terharu tu....baru kite muhasabah dirikan...

MrS. F!zA said...

wah..gmbr ni bawa tuah..tahniah awak!

tahun ni tema color apa? hiks

Zura@Iwan said...

lieya~

hahaha...sbr2...tk lama dh nk raya..

ye la..tmbh2 kalau ramadhan dh makin meninggalkan kita..lagi la sayu...huhu..

Zura@Iwan said...

Fiza~

alhamdulillah..
gmbr bertuah..beraya thn pertama bersama Irfan...

tahun ni color apa blm decide daa..haha

PinKy MoMMa said...

gbr ni mmg nmpak kasih syg tu..sweet sgt zura..

Zura@Iwan said...

Pinky~

thks dear...
gmbr candid sllnya sweet kan..