♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, August 2, 2013

Gambar-gambar di kampung cuti minggu lepas...

Assalamualaikum

Hai kengawan...lama gak tak update entry blog ni kan? tgk kat dashboard ramai yang update entry blog hari-hari..huhu kita je yang malas nk update..tak tau kenapa >.<" maybe sebab semangat nk berblog dah kurang kot? and topik nk cakap pun takde..kiranye idea dah takdelah tuu..hahaha. Lagipun bulan puasa, mood kurang nak berblog nieh..huhu.

Ramai gak yang next week dah start becuti balik kampung kan? yang kampung jauh-jauh tu sure balik awal . Saya next week rabu..insha Allah...

Just nak up gambar je hari nie...baru sempat transfer gambar dari camera cinonet tu, gambar masa kat kampung weekend lepas. Balik berbuka puasa dengan family saya...hihi.

 Kalau nak pakaikan pampers or baju sure nak berlari-lari dengan dia...huhu...meh snap sekali sebelum nak siap2 balik kampung...hehe..

 Lilin je...pelita tak ade...huhu..

 Cucu mak dan abah dua orang je...so yang excited main bunga api kakak Ain la,

 budak kecil ni...excited tengok jer, tak per Baba tolong pegang yer..

 I Love Mum & Dad...we love you too dear!

 sampai menari-nari dia main bunga api..hehe

 muka tak puas hati per? nak snap gambar pun tak boleh? kekekeke..

 ni apsal merajuk plak nie? hehehe

 opssss! maaf terselit sikit picture makanan yer....dha berbuka puasa ramai2 ni memang meriah la menunya...Alhamdulillah...

Tembikai + Laici...cadangan en Suami la ni, buat air ni...licin habis gak..marvelous!

Ok..ok...itu aje kot, tak mau nak melalut panjang-panjang sangat...hikss. 

Happy weekend semua, dan yang masih nak bershopping weekend ni selamat bershopping...then Selamat pulang ke kampung bagi yang dah nak balik kampung...hati-hati dijalanraya...

Sekian...terima kasih singgah sini yer uols..
Peacee!

16 comments:

el said...

npk irfan dan besar lah anak teruna uols tu hehehe

aku rabu pun keje lg..sbb raya pertama kt sini..so raya kedua baru balik perak..

tulah igt wiken ni nak sopin lagi..xabis2..duit pun abis haha

wantie said...

aku pun sopin tak habis lagi ni. ish... duit kuaq mcm ayaq.

Rizziela said...

meriahnya lauk berbuka

Nurzakiah Hanum said...

happy time :)

Zura@Iwan said...

el~

dh bsr..tp bdn dia kecik je..hehe..

aku rabu dh cuti, kena blk baling le..hehe

wahh..shopping ag? aku tk taw la nk cari bj irfan la..

Zura@Iwan said...

wantie~

weekend ni pakat ramai la shopping yer..hehe

Zura@Iwan said...

Rizziela~

aha meriah ziela...

Zura@Iwan said...

Hanum~

yup..happy time..

mama lieyna said...

Salam aidilfitri,..
Maaf zahir batin.. :-)

Kalau kg dekat, syok jugak..tak perlu ada cuti pnjg utk balik.. ini kita ni dh jauh, klu husband kena kerja n cuti sehari, camno nak merempit balik kg ntah.. sorg utara sorg selatan.. selatan dkt sket..so sempat cabut ke selatan la..tp tak sure lg, hukhuk..

Waah irfan dh layan bunya api..meriah..1

lieyalatif said...

irfan ni kalo merajuk panjang muncung die kan zura...mcm dayyan laaa...anak manje la kate kan...hehehehehe....

**selamat hari raye buat zura sekeluarga...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

hati2 pulang ke kg yeak...

Zura@Iwan said...

mama lieya~

salam aidilfitri..

aha..alhamdulillah..kg km dkt.
tk per bleh kautim la cm nm..
tp suasana tu lain kan..kita kalai sonok hari ry ptama kt kg sdiri kan..hehe

Zura@Iwan said...

lieya~

dia jarang nk majuk..tp kalau majuk tu..mau dia tampaq kita gak ..haha..

slmt hari ry buat lieya sklrga gak..

sama la ngan lieya..hati2 pulang ke kg..

PinKy MoMMa said...

suka tgk budak2 main bunga api..tiba tiba mood raya tu datang walau sebenarnya biasa2 je tau tahun huhuhu

ALoNa CintamaniszLite said...

tak sabar nk tgk irfan ngan baju melayu raya nanti, hehe..

**tembikai laici sejuk...wah!!!

Zura@Iwan said...

Pinky~

ha..
hrp2 mood raya tu cpt mari yer..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

hehehe..

hrp2 dia tk rimas pakai bj melayu..