♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, March 4, 2013

Zura@Iwan Giveaway | Pengomen Tegar Februari 2013

Assalamualaikum...Salam Sejahtera..

Bismillahirahmanirahim....

Alhamdulillah saya dah ada orang yang bertuah untuk  Zura@Iwan Giveaway.... pengomen tegar pada bulan Februari 2013....dan kita dengan secara hormatnya mengumumkan nama-nama tersebut di bawah...


Tahniah pada nama-nama di atas......anda telah bertuah pada bulan Februari! pada yang tak tersenarai jangan sedih-sedih yer...mungkin rezeki tidak berpihak kepada anda....cuba lagi nanti yer. Saya tetap menghargai sokongan anda pada blog saya....terima kasih banyak-banyak. Jangan segan-segan datang ke blog nie lagi yer...:)

Pada nama-nama di atas sila send nama, alamat dan no tel pada email saya zura1916@yahoo.com, untuk tindakan saya selanjutnya....harap beri respond!...TQ

Love, xoxo
ZII

20 comments:

Sidratul Muntaha said...

senyum smpai ke telinga
eheheh
mekasih ye..
alhamdulillah

Nurzakiah Hanum said...

tahniah2

Mar Maria said...

Tahniah pd yg btuah tu...sob..sob..sob jak ni...nak FM jugakk..hehe :)

el said...

yeayyyyyy sy sgt bertuahhh..tenkiu so much ..

wantie said...

la.. aku ka peromen. upsss.. pengomen tu. tak shangkha shangkha..

tahniah tuk diri sendiri

Zura@Iwan said...

Ayu~

hihihi...

makasih gak...

tahniah..

Zura@Iwan said...

Mar~

macih pada Mar gak yg sudi siggh sini sll yer...

jgn sedih2 k..

Zura@Iwan said...

el~

bertuah hg noh...hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

hg senarai peromen..kakakaka...

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks..

Kesuma Angsana said...

tahnaih buat mereka ye

::NureeN:: said...

tahniah...
wet, aku x der dlm list pon hahhaaa....

ari ni pon baru abes khatam baca n3-n3 hg... bz mak nokk...
best tgk cuti2 langkawi hg... aku x tau la bila plak nk g.. tgu sejuk ckit kot hehehe

Zura@Iwan said...

KA~

macih..

thks gk kat KA..

Zura@Iwan said...

Nureen~

hahaha,,

tk de rezeki hg la tu..

tak per...phm2...

ALoNa CintamaniszLite said...

eh..eh...ada nama akak laa!!
Eh, tak sangka lah...tak sangka yg Zura pilih GA mcm ni?? oh, tidak...syahdunya...


Timakasih. maklumat akak inbox kat fb aje lah, ek..

Nad MamaZN said...

Tahniah sume! :)

Zura@Iwan said...

Kak Alona~

hehehe...nama akak la tu..
aha saja kasi surprise kak..hikss

ok..nnti akak inbox kt fb yer..thks kak..

Zura@Iwan said...

Nad~

macih dear..

thks gak kt Nad k

Myra Jay said...

Tahniah pada Top Komen ;D

Zura@Iwan said...

MJ~

:)