♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, March 19, 2013

Menjamu Selera Bersama :)

 Assalamualaikum...

 Menjamu selera bersama keluarga tersayang..... :)

 Sekali sekala makan di kedai balik kampung that day...Mak tak masak malam tu, saya ajak la keluar makan..hihihi..

 Irfan pun berselera masa kat kampung ....seronok dia..

 Mak confius tengok anaknya...kahhhh!

 Mak dan Abah tersayang...

 Irfan kena tegur dengan Baba dia la tu...main-main dengan makanan...huhu

Ha...ini menu makan di rumah, Mak tersayang luangkan masa juga masak untuk anak dia, walaupun busy juga dengan bisnes bakery ..saya semestinya la yang tolong Mak, tak akan la Mak soorang berperang kat dapur tu, saya pun berperang juga...hihihi...yang penting ikan keli goreng mesti adooo....

Sedap hingga menjilat pinggan....:)

Terima kasih singgah sini...

LOve
ZII

# entry sejak dua menjak nie...tak panjang lebar, semua short word saja...

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya :)

Rinna said...

Balik kg mak masak.. semestinya sedapkan zura.. :)

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer !

Zura@Iwan said...

Hanum~

sedap..hehe

Zura@Iwan said...

K.rinna~

tu arr...sll kami tolong msk..hehe

Zura@Iwan said...

KA~

seronok2..

el said...

sedap haihhhhh hehehe
hahah sian irfan kena bising ngan papa eh

Mar Maria said...

sedapnyeaa...kecur air liur nengokkk..

Zura@Iwan said...

el~

sedap2..

hahaha..dia mula2 je tu mkn..lps tu mula boring..kahh!

Zura@Iwan said...

MAr~

jgn leleh air liur yer..