♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, March 25, 2013

Layan Makan..:)

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..

Jangan terliur noh ...:)

 At last dapat gak merasa Extra Moist Choc Cake ni...gigih google kat facebook, mengindam kan..terpaksa usaha cari sampai jumpa..hikss. Memang marvelos!

 Jumaat malam kita layan makan spagetthi simple dimple! terlebih manis la plak....huhu

 Spagetthi versi Irfan....dah habis yang dia punya, dia cari gak yang Mama dan Baba dia punya..hahaha..

 Redvelvet cake...sedap!saya order kat Kak yang buat part time baker dekat rumah jek...pestime gua rasa redvelvet cake ni...nampak sangat ketinggalan ketapi!kahhhh!

 Lunch terbaik weekend baru ni, yang ni yang terbaik pun...simpe jek tak de la semewah mana, mana yang mampu jek..Alhamdulillah rezeki , kari ikan+sup sayur bayam+daging masak kicap+sambal belacan+timun+ikan goreng+pekasam....cukup makan sampai ke malam!

#Saya memang suka makan, makan dan makan..hihi....saya dan suami memang perut melayu, jadi makananan pun lebih ke arah masakan melayu...penah masa pregnantkan Irfan saya mengidam makan masak lemak ikan puyu...gigih abah cari kt kampung ikan puyu, jumpa juga..saya peminat cake...tambah-tambah cake coklat, western food pun saya boleh layan...kalau bab makan...layan je...hahaha..

Terima kasih..selamat menjamu selera !

Love+Peacee!
ZII

10 comments:

wantie said...

ikan pekasam... kat rumah dah habis dah pekasam aku ni. dok suruh laki aku pi cari ikan talapia.

tak pernah nya sempat dia tu. aku nak buat untuk simpan makan bulan puasa.

nak kena pi cari sendiri la gamaknya kat pasar malam nih.

Zura@Iwan said...

wantie~

laki aku minat ..hehe..

aku beli kt kedai bwh umah aku je..

Kesuma Angsana said...

semua sedap2 tu

Zura@Iwan said...

KA~

sedap2..hehe

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Alhamdulillah
rezeki masih ada

Iela Fazielah said...

sedap nyer semua mknn tu..ila pun suka kek...suka sgt!

el said...

lapaq giler bag kt hang haha

Zura@Iwan said...

Atuk~

Wslm..

Alhamdulillah...
syukur dgn apa yg ada atuk..

Zura@Iwan said...

Iela~

sm arr..
feveret kek kan kita...

Zura@Iwan said...

el~

sabaq2...hg msk sedap2..