♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, March 20, 2013

Amboi...Santainya dia...

Tengok Mama saya pakai spec ..saya pun nak pakai juga...haha...


 Smart tak saya...hehe..

Silau matahari....bibir tak tahan tu..cekci ko..kahhh!


14 comments:

Anum said...

silaunya dia

Azura R-Ju said...

relax je kan big bos sorg ni

wantie said...

amboi.. betul betul santai. cekci cekci..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Hanum~

silau..haha...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

fazilzura~

relax sat je tu...

nnti dia bgn berdiri..huhu

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wantie~

hahaha...

cekci bibir dia..

::NureeN:: said...

ensem aihh.. anak sapa la ni...
aku dok pikiq nk cr gak mcm beg seat irfan tue.. nama pa seat tue?

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nureen~

anak Iwan n Zura le..hehe

Portable baby seat tak salah aku.hihi

Anonymous said...

hehehe kemain lagi tu

el said...

bleh je dia dok diam eh
lau anak aku..huh...nak duduk kat kusi tu cam org besar haha

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

KA~

bgaya sggh..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

hahaha..duk diam? ni baru duk je weh dr amik kat BS dia..lps tu mula la dia pun ops dia..keriau nk bgn..suruh buka belt tu..huhu..

ALoNa CintamaniszLite said...

tgk bibir dia tu...bkn main...huhu

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

k.Alona~

bibir tebal..haha