♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, March 28, 2013

Cuaca Alam

Assalamualaikum..Salam Sejahtera...

Apa khabar semua? Kami harap hangpa semua sekeluarga sihat yer...(amboi macam tulis dalam surat la plak...ngeee). Semoga kita semua diberi nikmat kesihatan yang baik dari Allah s.w.t


“Ya Allah, sihatkanlah badanku, Ya Allah, sihatkanlah pendengaranku, Ya Allah sihatkanlah penglihatanku...Amin”.

petang 16hb Mac 2013....Lokasi kat rumah kami atas flat..bridge nampak samar-samar...

Alhamdulillah hujan turun dengan lebatnya.....

 Matahari yang bulat dan cerah di waktu petang 23hb Mac 2013...

 SubnaAllah indahnya...cuaca nak hujan tapi tak jadi hujan....

gambar diambil di jambatan pulau pinang....


Kalau nak tengok ramalan cuaca cer try riki-riki kat link AccuWeather nie..hihi..

Terima kasih singgah blog kami...nanti free update lagi, hargai sangat kedatangan dan komen-komen hangpa semua kat sini...:)

Love+Peaceee!
ZuraIwan.Co.

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

indah view

Norliza Nordin said...

sonok sangat nengok gambar awan cmni

watyz said...

cantiknye pemandangan....

::NureeN:: said...

dah ok...
dah bleh buka
td ja.. myb virus tue dh kena bunuh kot hahhaa....

Zura@Iwan said...

Hanum~

subnaAllah..

Zura@Iwan said...

Norliza~

sm arr cantik kan..

Zura@Iwan said...

watyz~

betui..cantik..

Zura@Iwan said...

Nureen~

hehehe..
ok2..thks na sbb habaq...
virus tu aku dh bunuh..hehe

el said...

canteknyaaaaaaaaaaaaaa
subhanalllah

Zura@Iwan said...

el~

subnaAllah...