♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, March 6, 2013

Baling | Selamat Pengantin Baru..

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera,

Balik kampung en suami hari sabtu, hujung minggu baru ni...Alhamdulillah dapat menunaikan jemputan kenduri kahwin di Baling, kenalan rapat arwah Mak Mentua, weekend ni inshaAllah balik Baling lagi kot...:)..

 Bila balik Baling...teringat zaman sekolah dulu..haha, Gunung Baling ni...saya pernah mendaki, tak sangka berjaya....hehe

 kat sini pun nak ambil gambar....hahaha..

 hero kecil ni..dah nak sampai baru nak layan tidur....selalu gitu tau..hihihi

 we all sampai...pengantin dah ada, Selamat Pengantin Baru Ummi dan Pasangan..

 Pak Ngah Dino, DJ terkenal...hehehe, sebenarnya Pak Ngah ni Pak Saudara en suami, dapat job buat DJ kat majlis kenduri ni...hihi

 kita makan dalam rumah...

 me with Mak Ngah, Mak Ngah pun datang peneman Pak Ngah untuk jadi DJ

 Mana la baju budak sorang ni...habis comot dia minum air, dengan panas lagi...terus jadi cekci dia ari tu..hihihi...

 Sekian....untuk hari ini....macam wordless wednesday je nie, tak de idea + mood da...

Thanks drop by here^_^

Love 
ZII, xoxo


25 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

kampung mak aku pun kat baling. kat batu 7 rambong

Cho Zila said...

tanda dah sampai baling mesti amek gambarkan..
tak suka kerusi tu kalau kawen cam duk terperosok...
amboi makan kat dalam sejuk sikit..
hero malaya kemain lagi seksi...

ALoNa CintamaniszLite said...

mm...tingat zaman along sekolah kat PH dulu...selalu singgah stesen petronas ni buang air sebelum menghala balik ke Tepen semula...(hehe)

attyfir said...

amboi seksinya hero, baju zura cantik, i like

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

MRS.K~

oo ya ka? org baling la mak kamu?

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Cho Ila~

sblm ni tk de arr nk snap kt citu pun..kbtlan siggah petronas tu..hehe..

haha..tuan umah srh masuk mkn kt dlm..kita tk kn nk tolak kan..hikss..

dia habis cekci...pns sgt...berpeluh2..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

k.alona~

ooo siggh petronas sini yer..

bila akak nk mai baling lg kan? hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

kty~

hahaha..
berpeluh kak..comot abis..
buka baju..kasi relax sket..br pakai blk..bj pun bsh..

Azura R-Ju said...

musim panas now

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

fazilzura~

tu arr..musim pns

Gieyana said...

x pernah rsnyer mkn kenduri kawinkt bali g kecuali kenduri kawin hg dulu..x igt dh gulau dia rs cmna..
Nnt taoau gulai utk aku noh..kot2la ada kenduri lg..ekekeke

Gieyana said...

#kt baling lg...ishh hnyampah type guna type nih..slalu typo error..wkekek

wantie said...

sedap wooo mkn kenduri kt baling. gulai umbut pisang ada tak?

OKje said...

Lama dah tak makan nasi kenduri kawen.... amboi dak kecit tu...sempat lagi seksi .....hehe yelah sekarang ni pun panasnya bukan main lagi!

::NureeN:: said...

comei pengantin...
weh zura, hg pakai baju peknen ka hg tgh peknen ?

Shiela Luddin said...

uh citer pasal kenduri kawen terus rasa rindu nak makan lauk pauk kenduri...hadeii

el said...

panten pompuan tu comel lah

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Gie~

hehehe...nnti ada knuri kawin adik ipar ke aku jemput yer..hehe..in shaa Allah..

masa knuri ni depa tk buat gulai ...buat msk ayam n daging tu je..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wantie~

ni knuri makanan moden beb..tk de umbut pisang..huhu

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

hainom~

hhehe....

musim panas ni...tu psl buka bj bpeluh dia..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nureen~

aha pgntin comeh..
baju ni bkn bj pregnant la..jubah style...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

CheNam~

hahhaa...
aku mmg teringin nk mkn nasi knuri..
dpt gk merasa..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

aha tomei...hihi

nad said...

Pengantin sama cantek sama padan
Panas ek cuaca kt baling?

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nad~

Panas tp petang hujan....:)