♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, March 14, 2013

Lama Tak Naik Feri Pulau Pinang..

Assalamualaikum...Salam Sejahtera,

Balik dari kampung hari tu...saya ajak Mr Suami saya balik ke Penang guna feri, lama rasanya tak naik feri, teringin sudah..kahhh!..selalu balik melalui jambatan aje kan, lagipun first time bagi anak kesayangan tu merasa naik feri...:), actually tak sempat naik time cerah..kitaorang naik malam...tak perlah asalkan selamat sampai sudah!. Lain kali kita naik time siang pula yer. 

Kita layan suasana malam dalam feri....:)

 AWAS: Sila Berada Di Kenderaan Masing-Masing Dan Ikut Arahan Pegawai Bertugas...masa kat lane ni pun, ada gak kereta nak menyelit depan kereta weols....sabar aje la kamu ni..

 anak teruna steady je...hihi..



 Pandangan tajam tu bro!..hehe..

 Berkilauan sinaran lampu bangunan-bangunan di pulau...

 bergegar....Irfan nak turun masa ni...maybe dia tak excited sangat, sebab malam kut..tak berapa nampak apa..hehe..

 kereta pun tak berapa sesak...tak payah beratur panjang...

 yeayyy...nak sampai Pulau dah...

nampak gak rumah weols kat situ..hihi..

Nanti kita naik time siang pula yer Irfan, rasa suasana siang pula...dulu Mama dan Baba kamu naik feri je datang Penang...ngeee..

Datang Penang jangan lupa try naik feri yer....:)

 
Love;
ZII

18 comments:

Anum said...

syok jalan2

Ratu Hatiku said...

Bestnya... :)

el said...

kami lak lau pi belah2 sebrang sn..lau dh dkt sgt ngan feri tu..nek feri jelah...

Azura R-Ju said...

xpenah naik feri huhuuhuh

wantie said...

NAILAH MANA MANA FRI PUN. JGN DOK PILIH NAMA FERI PULAU PINANG. SAMPAI BILA PUN KORANG TAK KAN JUMPA. HHAHAHAHA

Hunny Kitty said...

ai pun dah lama tak naik feri penang~

Anonymous said...

KA Pun dah lama x guna feri ni !hehehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Hanum~

smbil2 ni ..blk kg..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ratu~

best sekali sekala layan..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

aku sll mmg naik bridge..
hari tu saja nk bw si kecik ni merasa nek feri plak..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

fazilzura~

nnti mai png...naik feri noh..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wantie~

kalau org luar tak taw...mmg naiya la..tggu la nama Feri Pulau Pinang...

kahhh~

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Hunny~

saya stay png pun lama tk naik..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

KA~

sbb umah dkt ngan bridge..so nk ke sbrg ke nk blk pulau ke mmg pakai bridge..hehe

Myra Jay said...

Ai, orang Penang pun jarang naik feri ye :)

Lgpun jmbatan yg senang kan ;D

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

MJ~

hahaha...

umah dkt ngan bridge Myra..so sng cpt..hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

naik feri ni leh relaks...lelap mata jap, hehe...tp kalo kena beratur panjang tu yg masakkkkk tu...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

k.Alona~

aha kak..boleh relaks...

tp irfan ni kalau berhenti..dia nk turun dah la..hehe...

mmg kena bawa dia keluar..hehe