♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, March 29, 2013

Layan Budak Kecil Nie Main Playland kat Tesco..

Assalamualaikum...Salam Jumaat,

Cerita hujung minggu lepas ni, tapi baru hari ni kami nak update, kami malas sebenarnya...malas tak boleh siapa nak tolong kan, sendiri mau ingat!hahaha..

Keluarga kecil kami cuti hari sabtu lepas, saja pergi Tesco Sungai Dua ada hal sikit..:). Baba penyayang nie tak boleh tengok anak dia tengok saja...anak tak tahu pun tempat tu, dia sendiri yang bawa pergi tengok...suruh masuk main lagi...kesian katanya...baik hati Baba Irfan. Tapi......Mama juga yang teman Irfan main yer...hahahaha...

Meh layan Mama dan Irfan kat playland, tesco...Baba tukang ambil gambar...hehe

Picture taken by using Sony Camera:

 Playland Tesco, Sungai Dua ni kecil..so tak banyak choice...Irfan pun boring gak lama-lama kat sini...huhu

 Panjat Irfan..chaiyok-chaiyok..

 Risau dia terlompat-lompat kena budak india tu..hehe

 pandang sana la Irfan...Baba kat sana..hehe

 apa peel buat gitu Irfan..dia dah geram gelang kat tangan dia tu..tarik nak buang..haha

Meh Mama tolong ...hehe..

Picture taken by using Tab:

 Auntie nie tegur Irfan...Irfan buat hairan..huhu..

 Mama pula yang kena gomol...hahaha..

 Mama mengantuk dah tunggu nie..kekeke..

 ha sambung arr main lagi.....rm3-2hrs tapi sejam je kut duk sini..Mak pun boring..haha..

 see..Irfan boring kat Playland yang tak banyak choice tu..dia pergi duduk kat mainan token yang rosak tu...kahhhh! Mama yang tumpang pose Peaceee!haha

dapat girlfriend dah Irfan....hahaha...

Dah jom balik...Kamu dah boring...Mama dan Baba pun boring, kita pergi jalan-jalan tempat lain pula..hehe..

Terima kasih singgah blog kami....kami hargai kunjungan hangpa semua....:)

Love + Peacee!
ZII


12 comments:

PinKy MoMMa said...

suka bawa anak main indoor playland camni sbb diaorang pn tak panas dan tak risau jatuh kat batu ke apa kan ;)

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Nad MamaZN said...

Tu la.. Kdg2 saya pun boring dok tggu budak2 ni main.
Biasanya papa dia yg jaga, saya p shopping dulu
Haha

ch@ said...

auni suka sgt main. abi dia je la rajin nunggu. emak malas nak jenjalan. hahaa.

Zura@Iwan said...

Pinky~

irfan ni pestime bawa masuk ni..hehe..sbb mama n baba dia jarang nk ke shopping complex..hehe

tu arr..indoor ni kita safety sket arr...

Zura@Iwan said...

Hanum~

kamu nk main sm..syok tu..hehe

Zura@Iwan said...

Nad~

boring sbb playland sini kecik sgt..hehe...

irfan pestime masuk ni...mama dia jaga pun tk per..sbb mama dia tk suka shopping sgt..haha..

Zura@Iwan said...

Cha~

sj je kasi dia main ni..km tk de buat apa..pergi tesco ni pun ada jumpa org...tk de mende nk beli..so layan km bertiga kt sini..hhee

el said...

seronok irfan
aku bab2 playground ni aku serah kat laki aku bio dia tgk..maknye malassss hahaha

Zura@Iwan said...

el~

mula2 laki aku yg masuk...then dia nk pergi atm...aku plak yg jaga...hehe...

ALoNa CintamaniszLite said...

seronok jd bebudak...

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tu la kak..jd budak2 ni best..

tp dulu mak pak jarang nk bw tmpt cenggini..hee