♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, March 12, 2013

Saya dan Geng Hot Mama

Assalamualaikum...Salam Sejahtera,

Rasa macam lama tak story kat blog nie...tak de apa sangat yang nak sharing, baru nie cuti hujung minggu balik kampung suami, sebab ada buat kenduri tahlil untuk arwah mak mertua saya...ada la gambar kenangan yang sempat disnap oleh anak saudara dan adik ipar masa majlis berlangsung, tapi tak sempat nak transfer gambar , nanti ada masa saya share kat sini yer. 

Hari ni saya nak share story Saya dan Geng Hot Mama berdating, :)

11.03.2013 @ 1.00pm ~ OldTown, Egate

Hot Mama (From left; Wantie, Nureen, Rozie, El and Me), poyoooo hot la sangat!kahhhh!

Alhamdullillah berkesempatan berjumpa dan mengeratkan lagi sillaturahim sesama kami kelmarin, walaupun masa singkat kerana Saya, Wantie dan Nureen kerja...Rozie pun nasib baik dapat join walaupun dia tak berapa sihat, si El pula memang cuti...so dapat ambil masa 1 jam bergaul mesra, kami ni stay di Penang, tapi disebabkan kita mempunyai commitment dah berkeluarga, jadi nak berjumpa hari minggu tak dapat lah, in shaa Allah next time kita buat gathering family pula noh.


Lagipun jumpa nie bersebab gak tu...Saya nak pass hadiah pada Wantie dan El kerna bertuah memenangi giveaway di blog saya...El pun nak pass hadiah kat saya..sebab saya lucky winner giveaway blog dia..memang kebetulan yer...semua tu rezeki betul tak? Wantie pula kasi coklat dari Langkawi...Rozie pun kasi FM from Singpapore. Best-best! ..

dapat gak saya bawa coklat ni sikit bagi kawan-kawan rasa...from langkawi ...:)

Jom layan pictures candid tak candid weols...^_^
 awat blur nie..Nureen hang tangkap gambar aku ngan Wantie bergegar...hehehe..

 Ha sibuk El tu ambil gambar....

 Saya makan Hainan Chic Rice...adoyaiii ayam dia masin lorr....huhu

 Candid mereka....:)

Busy apa la tu....



 tembak hang El...kahhhh!

 Fridge Magnet from Australia Saya menang dari Giveaway blog El...macih El, macih Wantie kasi coklat dan juga Rozie kasi souvenir...:)

Macam kanak-kanak ribena je Saya nie..kahhhh! perasan!....yang muncung mulut ikan puyu dua orang tu pun boleh tahan gak.... yang sengih nampak gigi dua orang tu pun sama...hehe...ini semua poyoooo! sekali sekala la kan...kalau selalu pun best! 

Next time gedik lagi noh...tunggu mak buyung Rozie perut besar sikit...hahaha...apapun tahniah my fren for your second pregnancy, jaga diri leklok yer....I also happy for you!..:)

Sekian...berjumpa lagi!...
 

# Plan la buat family gathering weh! best gak nieh....:)
# Picture kat atas ada yang copy from Nureen, Rozie dan El...thks beb..

Love+Peace,
ZII

20 comments:

Nad MamaZN said...

Oo saya igtkan sapaaaa la rozie tu, rupanya kak g hehe
Ok ok, tau dh :)

el said...

super cumel semua #genghotmama
ehhh lawa pic2 kt sini..suka iols uols hahaha
ni lau sllu cam ni sure penin kecoh semua ada hahahah mcm2 perangai
gelak manjang..gosip dr rosma terus ke sulu heheheh terbuekkkkkk

xoxo uols tawwww :)

ayut said...

bertemu rakan-rakan dan bergosip...hihihi..memang terbaik..wlupun sudah menjadi mama...itu bkn penghalang..hihihi ^^

wantie said...

berdesup hang updated noh. aku tak sempat agi. nenanti ar.

muka aku kena candid tu. ghairah dahaga kot weih.

Zura@Iwan said...

Nad~

akak mmg dr dl panggil kak gie, rozie...tu smpi la pggil rozie..

Zura@Iwan said...

el~

mmg comey!...hehe
pic aku copy dr Nureen, hg ngn rozie le..
ya lorr..kalau sll mmg pening kecoh bagai..hehe..

Zura@Iwan said...

ayut~

betui2..kalau jd mama pun kena la ada ruang utk btemu kawan gak kan..

Zura@Iwan said...

wantie~

aku update yg ni dl..storycuti hujung miggu tk sempt nk trf gmbr..hehe

::NureeN:: said...

siot.. last pic tue.. muka aku tgk button nak tekan bkn tgk camera huhuuu...
cpt hg update.. aku isnin dpn kot hahhaa... :P

Nurzakiah Hanum said...

hi
singgah ptg
dah lunch ke?

fazilzura said...

wah2 sakan uols kan ..

xleh blah tgk minah pakai spek shawl merah+ pink tu .. siap tunjuk hp baru kan .. sure dia paling kecoh smp nk pecah kedai

ALoNa CintamaniszLite said...

fuu...mmg best sgt lepak2 camni, kan..mesti kedai tu mcm korang yg punya, hihi..

El cuti hari tu?? patut ler pakai t-shirt aje. ingatkan opis dia leh pakai mcm tu, kehkeh..

Zura@Iwan said...

Nureen~

hahhaa..hg tk pandang camera..pandang botton buat apa..

aku sj la update cpt..nkt tfr ,mende lg nk ceta..hihi

Zura@Iwan said...

Hanum~

hai..

dh lunch pun

Zura@Iwan said...

fazilzura~

sakan la uols.kalau uols ada lg best..

aha la..sapa lagi..dia la riuh..gelak satu OT tu dgr..

Zura@Iwan said...

K.Alona~

betui tu kak..
dlm kedai tu..rasanya kitaorg yg bising...
berposing bagai..org lain tk de gitu pun..

*∽ IZAN ∽* said...

Amboi kemain meriah mak2 bloggers berdatingggg!! suker suker sukerr!!

Zura@Iwan said...

Izan~

hehe...bukan sll kan..
bila bjumpa meriah arr...
suker!

Myra Jay said...

Myra takleh join group ni sebab belum dapat title 'Mama' lg, tapi 'Hot' tu dah ada..heheee

Zura@Iwan said...

MJ~

eh Myra boleh aje join..to be mommy kan...