♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, April 4, 2013

Sekumpulan Burung..

Assalamualaikum wbt...

Just nak sharing gambar je hari nie...:),

Sometimes it's BETTER to remain SILENT, even if you have SOMETHING to SAY

Kebetulan masa on the way ke rumah my Sis di Kepala Batas...ternampak burung-burung berterbangan yang sangat banyak di atas langit, bergerak ke mana saja di dalam satu kumpulan....Irfan pun excited .

 Bergerak bersama-sama seperti ada lagu berirama je ...SubnaAllah terpegun kami tengok...

Mereka memerlukan satu sama lain....apa yang penting...Kerjasama!hehehe...

Sekian....terima kasih pada yang sudi singgah sini yer....#
~Make it a habit to tell people thank you. To express your appreciation, sincerely and without the expectation of anything in return. Truly appreciate those around you, and you'll soon find many others around you. Truly appreciate life, and you'll find that you have more of it~
#Ralph Marston 

"When we honestly ask ourselves which person in our lives means the most to us, we often find that it is those who, instead of giving advice, solutions, or cures, have chosen rather to share our pain and touch our wounds with a warm and tender hand"
#Henri Nouwen
 
"Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down."
#Oprah Winfrey


Love,Peaceee!
ZII

8 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

mmg seronok tgk burung terbang byk2 mcm ni sambil terdengar kicauannya..

Kesuma Angsana said...

wah menartik sgt pic ni !

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tu arr..tmbh2 tgk mcm lain sket...burung byk2 ni....subanAllah...bijak2 burung ni..

Zura@Iwan said...

KA~

macih KA..

wantie said...

burung burung tu tunjuk kat kit ala. sedangkan burung pun boleh bersatu berkumpul mcm tu. tak de yg kojol pun.

inikan kita manusia yg berotak kenapa la nak berpecah belah..

ecewah.. tetiba nak rungkai maksud tersirat la pulak..

Zura@Iwan said...

wantie~

tahu tk per..:)

LiYa HaNiF :: said...

freedomm..... :)

Zura@Iwan said...

Liya~

ya betui tu...