♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, April 15, 2013

Terkini..

Assalamualaikum....Salam Sejahtera..

Long time no see...lama saya tak update kat sini, apa khabar semua, diharap kita semua sentiasa sihat dan ceria selalu...Alhamdulillah setiap dugaan diterima dengan redha.

#Kelmarin dah update kat Facebook picture nie...#Mak dan Anak...hikss

Nak bagitahu Irfan terkini bukan Mak dia tau...stim mata Irfan baru bangun tidur, on the way nak balik Penang from my Kampung...haihhh bantal tak tinggal...hahahaha. Balik Penang awal kelmarin sebab ada majlis cukur rambut + hari jadi anak sepupu di Teluk Bahang...nanti free + rajin saya update..hikss

Mak sayang anak....sapa tak sayang kan...Bapa pun sayang anak, anak adalah anugerah terindah...makin besar makin bijak, suka explore sendiri...itula pengalaman yang paling best pertama kali menjadi ibu dan bapa nie...Alhamdulillah..

Wasalam...

Terima kasih singgah sini...saya hargai kunjungan anda semua,,,haihhh sekarang lebih suka buat short entry..huhu

Love;Peaceee
ZII


18 comments:

Alyyani Anuar said...

anak bujang ko makin besar, mama dia makin slim aku tgk. :)

Sidratul Muntaha said...

ehehehe
comel irfan
mok dia pun makin slim jugak

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya dia

Nad MamaZN said...

Walau baru bgn tdo rambut tetap maintain tersisir rapi kemas gitu! ;)

wantie said...

sama mcm Aleesdya rambut tak mo lebat. hahahaha...

el said...

aah bru bgn tido rmbut kemain kemas hehehehe

Ratu Hatiku said...

hensemnya dia... :D

Gieyana said...

Sengihh ja irfan..

ALoNa CintamaniszLite said...

tenang jer senyuman irfan hari ni..

Zura@Iwan said...

Alyyani~

aha makin bsr dh..time fly kan...

mama dia tk la slim mn pun..mcm dl gak..hehe..

Zura@Iwan said...

Ayu~

hehehe...irfan comey
mama dia biasa2 je...

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks dear

Zura@Iwan said...

Nad~

hahaha...rmbut dia jenis nipis n soft nad...sng nk jaga gak..haha

Zura@Iwan said...

wantie~

aha tu arr..jenis tk lebat...
tp rmbut mak n pak dia lebat..kekeke

Zura@Iwan said...

el~

ahaha...lps bgn tido..sempt ag aku sisir kemas rmbut dia...

Zura@Iwan said...

Ratu~

macih2...

Zura@Iwan said...

Gie~

sengih mamai lagi tu..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tu arr kak..seb baik bgn tido tetap senyum..haha