♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, April 18, 2013

Macam-Macam Cerita...

Assalamualaikum..Salam Sejahtera...

 EMCC versi Mak Saya....memang sedap! teringat-teringat lagi nie..nak try? hehe

 Nie la kalau tido terlalu letih sangat...ternganga mulut...kekeke...

 Berkesan juga pakai ni kalau sakit or lenguh bahu dan leher....Alhamdulillah...sila la cuba..lagipun bau dia sedap gak..

 Selalunya saya pergi check up kat klinik kesihatan ibu dan anak ni waktu pagi..tapi hari tu saja try nak pergi petang....tak ramai gak ler...tapi.....biasala ...hehe..

 Alhamdulillah...kelmarin dapat makan gulai kepala ikan sembilang time lunch saya...perghhhh! terima kasih en suami kerna sudi bawa saya makan tengahari, sejak dua menjak ni......memang dia la peneman lunch saya..hihi

Pipi kuih pau...hahaha....time makan memang payah nak suap dia, banyak nak main....huhu..

Wasalam..

Love,Peacee
ZII

18 comments:

::NureeN:: said...

ni kira random gak la zura hehhee

Ratu Hatiku said...

Betul tembam pipi dia tu...gigit skit leh x :D

Kesuma Angsana said...

byk btul cerita hari ni

wantie said...

dok ingat nak wat random photo gak kat blog aku ni sebab kekadang tu banyak gak citer tertinggal. ngeee..

kari sembilang. i loike..

Gieyana said...

Ng aq free emcc mak hg tu nk try laa..kik kik..:)

Zura@Iwan said...

Nureen~

tajuk tk sm..bkn random la..haha

Zura@Iwan said...

Ratu~

tk la tembam sgt..biasa2 je..hehe

Zura@Iwan said...

KA~

cerita dr lain2 hari tu..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

hikss...sila2 buat....

sedap wooo sembilang...

Zura@Iwan said...

Gie~

bleh2...kalau nak bleh aku kasi try..hehe...

ieda immi said...

alaaa tgk lauk tuu dah lapar dah ..
lambat tul waktu rehat ekeke ;)

Zura@Iwan said...

k.ieda~

hehe...
sy pun lapar kak..

Myra Jay said...

Ok nak p cari RUB tu ;)

Selalu lebuh bahu :D

watyz said...

comel nye dia tido... :)

Zura@Iwan said...

MJ~

aha...try la..
berkesan gak..

Zura@Iwan said...

watyz~

tido ternganga..haha

MrS. F!zA said...

nampak lengang je klinik tu..kalo sini awal pgi lg org dh tggu klinik buka..

Zura@Iwan said...

Fiza~

ni kita pegi ptg...
ptg kurang sket org...