♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, April 26, 2013

Suasana Malam Minggu Lepas...

Assalamualaikum...

Gambar diambil pada malam hari minggu lepas......di jendela rumah saya...

 berdentum di sana bunyi mercun....

 berlari-lari Irfan dengar mercun yang kuat ni...hehe...

sebenarnya nak snap bulan sabit ni....tapi tak jelas.......:)

Wasalam....

Happy weekends...Peaceee!


12 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

main mercun sempena apa??
ada kempen pru ke kat area tu?? hehe..

**Zura, tul ke zura nk folo gi krabi (kalo jadi ler, hehe..)

el said...

mati2 aku igt kat oversea...los angeles...dkt2 ngan umah ang je hahahaha nice pic lah

wantie said...

lawa gambaq. kalau umah aku tak leh la nak snap gambo cam ni. nampak bumbung umah org je la...

untung duk umah tinggi...

Zura@Iwan said...

k.Alona~

ntah la kak depa smbut apa..hehe..
rasanya kempen sm tu..hehe..

#kak nk pegi bila krabi?

Zura@Iwan said...

el~

kt oversea la tu..pulau pinang...haha..

Zura@Iwan said...

wantie~

kdg2 boring gk weh duk umah tiggi ni...

hehe..

lieyalatif said...

Cantik plak viewnye lieya tgk zura....same laa mcm kat sini gak kalo dengar bunyi mercun belari nak tgk heheheheheh...sudahnye dpt tgk asap je laaa ekekekekekeke

::NureeN:: said...

tinggi gak umah hg nooo
tingkat brapa?

Zura@Iwan said...

lieya~

hehehe..thks beb...

irfan ni lari takut plak..tp bila dukung tgk..xcited plak dia..haha..

Zura@Iwan said...

Nureen~

umah aku mmg tiggi...
17th floor...

Kesuma Angsana said...

nice pic lah !

Zura@Iwan said...

KA~

thks KA..