♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, April 3, 2013

Wordless Wednesday : Macam-Macam Style...;)

Assalamualaikum...Salam Sejahtera...

Rindu kami tak? Tak rindu pun tak per...kami rindu hangpa semua tau...huhu...

Macam-macam style....just fokus pada hero kecil tu yer...Mak dan Bapa Irfan hanya penambah seri kat situ....kui..kui..kui..

 wahhhh...pandai bergaya dah nie...hihi..

 alamak..tak nampak la..gelap

 Irfan nie...manja tul dengan Babanya...huhuhu..

 see....pandai dia buat mimik muka gitu ..cute haihhh!...(opss..suamiku tercekci la sket...hehe)

betui kan..manja dengan Baba dia...nak drive pun jenuh...hahahaha..

Sekian...terima kasih....tak boleh cakap banyak hari rabu!wakakakaka..


#orang tak suka jangan paksa....opsss!


Thanks drop by here...

Love,Peaceee~
ZII


11 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Zura

anak baba...

wantie said...

pas ni duk je atas riba baba. drive sesama. ups.. jgn amalkan.

wantie said...

pas ni duk je atas riba baba. drive sesama. ups.. jgn amalkan.

el said...

alana xmo kat babah dia lau ada mam sebelah..dok bertengek ngan mama dia..lau mama dia meroyan suh dok blkg ngan kakak abag..hahahaha syp dia hehe
5minit dok balik dpn ngan aku hahaha

Zura@Iwan said...

Atuk~

wslm atuk...

hehehe..pandai dia mnja ngan baba dia, sbb baba dia minta apa semua bagi..kekeke

Zura@Iwan said...

wantie~

hehehe...

tk de amalkn la weh..ni dia duk sat je..

kena pksa duk kt aku gak..or srh duk blkg..kekeke..

Zura@Iwan said...

el~

alana manja ngan mu deh...hehehe..

ALoNa CintamaniszLite said...

wah...pandai senyum tgk kamera dh irfan ni..
tp bab nk korek mulut tu...mmg selalu ada pada perangai budak2 besar irfan ni, kan..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

hehehe..tu arr kdg2 dia mau gk tgk kamera senyum...

aha betui..suka korek mulut baba dia..keke..

LiYa HaNiF :: said...

tu dia... sapa lagi comeiii ... buka spek hitam tue... ye2 irfan hensom hehe

Zura@Iwan said...

Liya~

haahaha..

irfan la encem!