♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, April 26, 2013

Dah Lama Dah....:(

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...

Jumaat kembali...entry jumaat lepas bertemu entry jumaat hari ini...hahaha...seminggu sekali update ...Peaceee!!

Sebenarnya "Dah lama dah"......nak stop blogging nie....tapi tak sampai hati...huhu...huwaaaaaaaa...

Sila jangan percaya statement di atas...tuan empunya blog masih lagi sedar diri...kekekeke...walaupun now bukan lagi blogger tegar...tapi "Dah Lama Dah"...nak tambah satu lagi baby....opssss ...

Balik pada cerita sebenar.....Dah lama dah.... ;

1) nak create blog khas untuk anak tersayang nie.....now dah berjaya create satu blog untuk Muhammad Aliff Irfan..simple blog tapi yang penting amat bernilai......


kalau ada yang sudi nak follow dan baca kisah-kisah Irfan dari kecil...meh klik kat link ni...Segalanya Tentang...,  header atas tu me hentam kromo je...hehehe, semasa me create blog untuk Irfan ni...terasa seronok pula, imbas kembali pabila tengok gambar-gambar Irfan masa kecil....terharu pula rasanya....

2) dan kemaskini bloglist.....dah selamat mengemaskini bloglist kat blog saya.....sorry pada sesiapa yang saya terlepas pandang...terdelete blog korang ke...sila inform saya k......


Sekian , wasalam....Happy weekend uols....

Love,Peaceee!
ZII


10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:)

Nad MamaZN said...

Wah! Irfan pun dh ada blog sendrik! :)

wantie said...

dan lagi tu wat blog tuk irfan. cayalah. nanti aku terjah.

Gieyana said...

Aq dh lama x update blog nureen..mls..kik kik

Zura@Iwan said...

Hanum~

:)

Zura@Iwan said...

Nad~

mama dia rajin nk buat..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

sebuk buat blog irfan..blog sdiri tk dan..haha

Zura@Iwan said...

Gie~

time rajin...
tu yg senyap sat tu...
duk buat blog irfan..gigih...haha

el said...

fuhyooooo
sempat ke nak update dua2 ni hehehe

Zura@Iwan said...

el~

hahaha...

time ada mood update arr...hehe