♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, April 17, 2013

Seronok Berlari Bersama...

Assalamualaikum...Salam Sejahtera..

Kalau dah update...berderet-deret update, kalau tak de mood nak update...2-3 hari blog entry kosong je....huhu...begitu la kalau namanya blogger tak berapa nak tegar nie. Menulis ni sekadar apa yang terlintas di fikiran dan teringin nak share kat sini...thanks for you all yang sentiasa datang sini dah meninggalkan komen.LOVE!

Balik dari majlis makan-makan kat Teluk Bahang hari tu, dua orang sepupu ni tak puas main lagi..sebelum kita naik kereta balik, biar dorang main dulu.....

 Yang excited hero kecil tu la...seronok suruh kakak Ain kejar dia...hahaha..

 tengok dia kat belakang tu....gelak terjerit-jerit....

 happy tengok.....lari terkedek-kedek Irfan...kakak Ain lari..lari...haha

 La....nak balik dah ke ! Irfan tak puas lagi la Baba,....hujan nak turun dah sayang...jom balik...

Seronok tengok Irfan berlari-lari di tempat yang luas...terpancar di muka dia suatu kepuasan dapat berlari-lari bersama kakak Ain, nanti kita berlari-lari lagi yer Irfan...Mama dan Baba bawa kat tempat yang luas , di padang kalau jatuh tak la sakit...ni jalan tar ...kamu dah lari ikut suka hati kamu je...haha..

Jom kita jogging bersama anak-anak.....sihat badan gitu..hikss

Wasalam..

Love, Peacee
ZII
 




12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hapynya dia

wantie said...

budak budakkalau main tak pernah puas.

jgn terebah tau.

Kesuma Angsana said...

seronok sungguh irfan yer

::NureeN:: said...

dpt gang mmg best kan tgk depa main :)

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe...akak tak tgk tajuk entry semalam tu..kat teluk bahang rupanya, ye..

sonok ler kak ain dh ada adik irfan bermain sama2.

el said...

best ea dpt rmi kwn..geng upin ipin hehe

Zura@Iwan said...

Hanum~

yeayyy...
kita pun happy..

Zura@Iwan said...

wantie~

ya la weh..irfan ni byk main..
mkn kureng..hehe

tu la risau aku takut terebah..huhu

Zura@Iwan said...

KA~

seronok bebas dia...

Zura@Iwan said...

Nureen~

aha dpt kwn..kakak ain rajin layan dia...

Zura@Iwan said...

k.Alona~

ya kak....kt teluk bahang..hehe

sepupu bermain bersama...

Zura@Iwan said...

el~

dia kalau ada kwn btmbh seronok irfan tu..jenis nk main ngan bdk2 bsr..haha

suka gk tgk ceta upin ipin anak aku tu..