♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, April 3, 2013

Unforgettable Moments-Malaysia : Pandora Bracelet worth RM293..Alhamdulillah Ini Rezeki Namanya

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera

Last weekend baru berkesempatan dapat ambil..since february lagi pihak Pandora Penang ada call suruh datang ambil....busy la mak nokkk...busy la sangattttttt! kekeke. Kemenangan details ada kami story kat sini...Alhamdulillah Rezeki.

Pengumuman kemenangan di Facebook Unforgettable Moments-Malaysia hari tu;
"We already have the winners for the WIN & SNAP contest. The winners are Wan Amira Wan Salleh, Zura Rahim and Aniz Adura Abdul Majid. The winners will receive Pandora bracelet worth RM293. We will contact you via message to get your details soon. Congratulations and Happy New Year 2013."

Inila gambar bertuah tue...:)
 "Sweet Moments and Full Of  Happiness when first time Raya celebration with our Baby...Wonderful of LOVE, words can not describe the feeling...picture can tell the STORY..."

Lagipun kami ni jarang sekali nak pergi ronda-ronda or window shopping kat Gurney Plaze , entah la...maybe rasa macam jauh sikit dari rumah kut....hihi. Masing-masing la kan...ikut la mana yang korang suka, asalkan bahagia tak gitu?....hehehe, begitu juga kalau tak romantik tak semestinya tak bahagia...hihihi..Statement tak boleh blah habaq hang...hehe. Cukup-cukup sudah....melalut!

 Fahrin Ahmad..eh bukan la..Mohd Irwan nie...jejaka idaman hati saya! kekeke..


 Memang cantik tengok sambil tunggu bracelet saya..cuci mata dulu, tapi kalau nak beli memang fikir 100x gak la ...mahal kot..Champ dia saja pun dah beratus-ratus, ada value tersendiri setiap design Champ tu...

 Kat Penang , ada satu je branch Pandora ni..kat Gurney Plaza, nasib baik pihak HQ Pandora boleh hantar ke cawangan di Penang..tidak saya kena turun KL le jawapnya..:)

 tersenyum tanda suka ...terima kasih Pandora..i likeee~~

 Pandora Bracelet worth RM293, ada 5 clips yang boleh kita pasang 5 Champ tapi kena tambah $$$ sendiri ye kalau nak pasang Champ...hihihi. Satu Champ paling murah pun Seratus lebih..huhuhu baik beli emas ko...hikss. Anyway saya sangat suka! tak pernah dapat kemenangan macam nie...Syukur sangat-sangat.

Alhamdulillah rezeki berpihak pada saya...semua tu nasib la kan, saya mencuba nasib...tak sangka juga boleh menang, Terima kasih sekali lagi kepada Pandora kerna memilih saya sebagai salah seorang pemenang dalam contest Unforgettable Moments-Malaysia di facebook. Peace Yoo!

Thanks for reading here~

Love, Peaceee
ZII





30 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Alhamdulillah
Tahniah

atty's said...

salam zura..cantiknya bracelet..simple tp so sweet.

el said...

cantek n sweet brancelet tu
pinjam!!haha

♥MAMASYAZA♥ said...

wow tahniah, cantikkkk

mama tisya said...

tahniah...

Nad MamaZN said...

Tahniah kak zura!!

Ummi Hanie said...

taniah...

bestnye... ;)

ch@ said...

Wah bestnya...congrates zura. Tuah manusia tak siapa yg tahu.

ALoNa CintamaniszLite said...

tahniahhhh....seronok ada gelang mahal, hehe..

Z@i Z@mR33 said...

Tahniah...cantik gelang tu...

m@m@yAyA said...

wah akk kelasssss,Pandora gitew~

alhamdulillah rezeki akk ngn family,..

Zura@Iwan said...

Wslm Atuk~

Alhamdulillah...

macih..

Zura@Iwan said...

k.Aty~

slm kak...
cantikk....simple kan..

Zura@Iwan said...

el~

tu arr..
simple+sweet je..

Zura@Iwan said...

Mamasyaza~

macih...:)

Zura@Iwan said...

mamatisya~

thks amy..

Zura@Iwan said...

Nad~

thks Nad

Zura@Iwan said...

Ummi~

thks yer:)

Zura@Iwan said...

cha~

macih!

Zura@Iwan said...

k.Alona~

macih kak..

rezeki kan..

Zura@Iwan said...

Zai~

macih!

Zura@Iwan said...

mamayaya~

tu arr..tk sgka leh pakai gelang mahal slain gelang emas..hehe..

alhamdulillah..rezeki..

Nana said...

wah lawa la pandora tu
aku mmg xmampu la nk bli
klw tingin kena join contest la haha

Zura@Iwan said...

Nana~

aha simple+sweet aje..

sm la aku pun weh..tk mmpu nk beli...idak tk masuk la pandora ni..ni sbb dpt free join contest kan..hikss

Kesuma Angsana said...

tahniah yer

Zura@Iwan said...

KA~

thks..

LiYa HaNiF :: said...

uihh bestnya...
tahniahh.....

Zura@Iwan said...

Liya~

alhamdulillah rezeki..

Mar Maria said...

maafff..ketingalan pulak sy...bz benoo katakan..hakhak..anywy tahniah sis skeluarga.... :)

Zura@Iwan said...

Mar~

tak per...

neway thks gak..