♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, April 5, 2013

El BIRTHDAY GIVEAWAY BROOCH

Assalamualaikum....Salam Sejahtera...

Tengah tak de idea nak update apa...so cepat-cepat up entry giveway nie sebelum sampai tarikh akhir, sahabat kita El berbesar hati nak kasi cenderakasih untuk kita...tapi kena join la giveaway yang dianjurkan tue, bergantung pada rezeki yer...ada rezeki ada la...yang penting kena ada usaha ...hikss.

Ouchhhh...yang utamanya kat sini...nak wish birthday buat puan penganjur nie...

"Selamat ulangtahun kelahiran cayang El bucuk masham!hahaha...semoga sentiasa berbahgia bersama keluarga yang tercinta..dan sentiasa memperoleh kerberkatan dari Allah s.w.t" , esok kan birthday ko?

yang nak join meh klik link ni yer....El Giveway
 
 
Good luck pada diri sendiri...and thanks El sebab sudi buat giveway nie...moga luas rezeki ko yer...ameen...
 
Anyway selamat berhujung minggu pada kawan-kawan semua...semoga hari minggu ini dapat diisi dengan penuh kasih sayang...

Love,Peacee~
ZII

 
 

8 comments:

el said...

alolololo comey3x..muahmuahmuahhh
thx a lots my fren...
gud luck ok
enjoy ur wiken too
xoxo

wantie said...

aku kan memang nak join GA ni. sebab brooch yang lawo lawo tu.
then kalau aku tak menang..

jaga jaga la si el tu.. aku gi rompak ala robin hood. hahahaha..


esok ku join. ada masa agi kan.
good luck noh..

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

Zura@Iwan said...

el~

thks dear..

moga ku ada luck la yer..

Zura@Iwan said...

wantie~

good luck 4 u too

Zura@Iwan said...

Sally~

thks k...

LiYa HaNiF :: said...

gudluck ye...

Zura@Iwan said...

Liya~

thks ye