♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, April 8, 2013

Football Player Cilik

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..

Saja Mama nak update pasal kamu...Mama dah malas nak update muka Mama je, baik Mama cerita pasal kamu lagi best kot!..hihihi, Mama nak stop buat sementara waktu ...siaran tergendala, kalau rindu saya..tengok aje muka Irfan nie..hehe..


Nampak macam dah big boy anak Mama dan Baba nie pakai sepasang baju player nie.....bahkan baru nak masuk 1 tahun 6 bulan, actually orangnya kecil dan tinggi...hihi, tinggi ikut Baba dia. Haihhh handsome plak tengok dia pakai gitu...hikss.

Check up rutin 1 tahun 6 bulan sekali  kena injection..insyaAllah, 15hb April nie...harap-harap perkembangan yang normal ye dear....Mama dan Baba doakan selalu kamu sentiasa diberi kesihatan yang baik....Ameen..

Thanks singgah sini...

Love,Peaceee
ZII

18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cute

::NureeN:: said...

amboiii.... sakan irfan yerr...
x cabut plak kat kpala dia tue, klau emir dh lama dia tarik..

weh resort tm tue, org luar pon bleh la, cuma rate dia la len ckit dr staff :)

JaSSNaNi said...

comelnye dia.. budak laki mmg suka bola.. :)

Kesuma Angsana said...

amboi bukan main lagi

wantie said...

budak lelaki kena main bola. jgn main anak patung tau..

hehehe.. si encem kena inject yer...

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks..

Zura@Iwan said...

Nureen~

hihi..bapak dia yg xcited beli bj ni..lama dh beli..ni br pakai..

dia cabut la weh cap tu..dia pakai sat je, dan aku amik gmbr..ahhaa...

owhh ya ka? brp rate weh?

Zura@Iwan said...

Jassnani~

aha..pandai sebut "ball" dah...hehe

Zura@Iwan said...

KA~

hahaha...

dia bkn taw apa tu..hehe..

Zura@Iwan said...

wantie~

hehehe...hrp2 suka sport la mcm mak n bapak dia..

aha..insyaAllah 15 ni kena rutin c/up..

el said...

nak je dia pakai snow cap tu eh
anak2 aku dr kecik xmo pki
hahah tp dh besar ni kemain suh belikan hahahaha

irfan smart

Zura@Iwan said...

el~

tak nk pakai la weh snow cap tu..tu pun pakai jap je..sempat la aku snap gmbr dia..

dia rimas..tarik buang terus tk mau pakai...kita pakai sbb hujan kan..sbr aje la bdk2 skrg...

ALoNa CintamaniszLite said...

cepat dia mmbesar..semoga sihat2 selalu ye, irfan..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

amboi...hensemnya :)

LiYa HaNiF :: said...

hamboiiii .... ensom irfan.. :)

Zura@Iwan said...

k.Alona~

alhamdulillah kak..

mbsr dgn sihat...

thks kak doakan..

Zura@Iwan said...

Maz~

macih2..

Zura@Iwan said...

Liya~

hehe..
macih2