♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 10, 2009

Terjah Umah Kenduri PLak..

Ishhh...tak abes2 lg citer pasal last weekend ni, nak masuk weekend baru dah nih. X per2 teruskan la citer dari duk simpan2 nnti lagi basi.

Kesinambungan dari entry lepas, hari Ahad tu dari SP berkonvoi ngan Parent aku gi kenduri kahwin kat Baling. Ala....satu taman ngan umah mentua aku, lgpon dulu parent aku duk taman tu jugakkk....hehehe, saling mengenali satu taman tuh. Kira mentua & parent aku ni berjiran2 la dulu....kelakor bila ingt kisah silam plak. Jadi aku & si somi aku lak kire2nya bjiran2 la gk..kahhh.


Cantik & ensem pengantin nih....pengantin laki tak nmpk muke la plak..
pengantin laki ni la orang taman kat citu, dulu tengok kecik2 lg berhingusan lg....la dah kahwin pon...hikss..




riang ria...adik aku & anak2 menakan...hikss..

Parent aku lepak2 umah mentua kejap..then ptg tu juga diaorg balik Selama. Aku lak berovernight kt umah mentua hari tu.
Ada buat kenduri sket hari senin baru ni kt umah mentua, tu yg aku pon bercoti2....bukan kenduri kahwin cume kenduri kecil2an jerk....nex entry plak yer.

20 comments:

el said...

selamat pengantin baru

comel jer pengantin tu

[-suziey-] said...

nmpk sweet pengantin pompuan..yg lakinya xtau la plak,sbb xnmpk:p

wantie said...

kalau hg dapat snap gambar pengantin lelaki tu lagi best. dari jauh aku nampak pengantin pompuan tu cemoey sesangat...

zura@iwan said...

el~

pengantin mmg comei...sama cantik sama padan...

pgntin laki la duk sebuk smbng apa ntah tgk kwn dier..

zura@iwan said...

suziey~

tu la psl...tp mmg dua2 sweet ko....pgntin laki sebok duk tgk apa ntah...eee

zura@iwan said...

wantie~

ishhh cm mn aku nk amik gmbr pgntin laki blk ek...pth blk bleh..hikss..x pon nnti aku blk kg aku lalu dpn umah dia aku snap na...wakkaa...

tp mmg dua2 comey....

Gieyana said...

baju pengantin tue cantik kan..mkn kenduri smpai lebam tak?

naurah makwa said...

Sweet nya kak baju pengantin tu..macam orangnya

iNa said...

comeynye pengantin...
selamat pengantin br...moga bahagia ke anak cucu..

skrg mmg musim org kawen je...

ikiqzana said...

selamat pengantin baru..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

muka pengantin perempuan tue cam penah tengok la..tapi sapa nyek..taman mana tue zura????

zura@iwan said...

Gieyana~

tu arr cantik la...tingin nk pakai cm tu lak...kekeke..
kena simpan gk...byk lg kenuri nk kena attend tuh...kahhh

zura@iwan said...

naurah~

tu arr...kalu lg clear gmbr...lg nmpk sweet arr...hikss

zura@iwan said...

iNa~

tu la ina pgntin comeyy....sm cntik sm pandan...

zura@iwan said...

ikiqzana~

slmt2...hikss

zura@iwan said...

Purple~

ala eida kenal kut....pompuan tu anak cikgu Ramlah guru besar SMKB tuh. kenuri kt Tmn Sri Baling kt dpn tokong cina..ni umah pgntin laki, laki tu pon eida kenal rase

CINTAMANISZ Lite said...

bertuahnya korang masing2 ada adik kecik2 lagi...

elmo said...

alahaiii....canteknye pengantin pempuan tu!!

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

hehehe....sorang tu la kak adik bongsu saya...

zura@iwan said...

elmo~

thks visit blog nih..

aaa cantik..