♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 9, 2009

Bawa Yang Tersayang ke PESTA

Tuan empunya blog nak glamor dulu jap yer…hehehe.
P1080510 Jom gi PESTA Pulau Pinang….

akan berakhir ujung bln 12 nie, so masih sempat la kengkawan nak gi yer. Aku pegi pon kebetulan Mak & Mak Menakan aku ada datang ke Penang, so diaorang request nk gi PESTA nak beli brg sket.

Aku pegi last week friday, tak berapa ramai sangat orang mybe awal bln lg kan….hmm dalam PESTA tu aku tgk same jerk dari dulu smpi skrg, cuma yang happening tu area game2 kt citu la yg ramai pon..bawa anak2 abes la RM. Tapi kitaorg tak terjah pon area game2 tu, bkn tujuan nak ke situ kan…

Tak banyak picca yg aku “shoot” pon…..ok la ada gak kenangan bersama yang Tersayang….
P1080511
Adik bongsu aku yang manje…hehe
P1080516P1080518 Mak & Mak Ndak aku…apa la Mak Menakan aku duk pot pet2x tuh, anak dier bkenan dah patung jongket2 tuh..hikss..tapi tak beli ponnn…
P1080514
Aku pon confius apa yg aku “shoot” pon x tau….hahaha. Ekceli nk amik gmbr pokok2 yg b’kilauan tuh…tp x clear la plaks…huhu

** itu sajok gmbr yg aku ade….lenkali kalau la aku pegi PESTA lg aku cube tembak byk2 picca yer…ahakss..
** Tak sempat nak bw Mak & Mak Menakan aku ronda2 Penang sgt sebab kitaorg kan keja, lgpon diaorg dtg sebab tujuannya nk bw sepupu aku berubat..

26 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xdan lagi nak p pesta penang taun nie..tapi xpa..next week balik kampung..teringin gak nak p...

LoVEaQshA said...

wah bestnyer g pesta..!~

zura suka g pesta lau ada byk lampu kaler2 nmpk happening jer..!~

CaMaRPuTiH said...

aku pernahla gi 2-3 kali gak pesta penang tu time blaja kat utara dulu. ok la... jalan2 cuci mata.


zue.. mak menakan tu mak mentua ke? hihihi... xtaula..

alyyani said...

PESTA PULAU PINANG KE NI? MMG EVERY YR ADE EK? BULAN DEC EK? KTNE?

wantie said...

Aku sokong ngan statement hang tentang dulu dan sekarang sama ja Pesta ni.

Bila difikirkan balik, lebih baik pi Genting kalau nak main menan menan tu semua. kat sana bayar sekali jerk. main sampai muntah.

Kalau kat Pesta ni. duit kuaq macam air...

neezareef said...

kuda2 yg bebudak tu tunggang tu nk blikan kat anak dara tp dia takut lak..adehhhh

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Pesta Penang... lama tak pi... dok tagak2 tatau bila nak pi... hehehe

zura@iwan said...

Purple~

eida x per la nex week blk kg ade masa pegi la..

zura@iwan said...

Loveasqha~

aaa happening tgk lampu2 bkilauan..tp ramai cm rimas la plakss..hikss

zura@iwan said...

Camarputih~

ooo hg penah blajar kt utara ek...bleh la jln2 cuci2 mate..

weii mak menakan tu mak saudara la...hehe

zura@iwan said...

alyyani~

aaa Pesta Pulau Pinang ni every year ade...dec arr...kt Sg Nibong.

zura@iwan said...

wantie~

tu arr...betui2 kan...menan2 tu la kuar RM cm ayaq....naseb baik aku x bminat sgt..hikss

zura@iwan said...

neezareef~

lorrr anak dara akak takut ke..hehe

zura@iwan said...

Mamaqaypo~

mai la png mai...kalu x leh next yr ada la..hikss

10 said...

bestnya p pesta... nak ajak abg p la...

CINTAMANISZ Lite said...

ritu akak gi PISA mmg tau ler ada pesta tp takde masa nak gi. Leh sampai PISA tu pun...wat taktau je ngan keje melambak nya..hmm

Masuk situ pun..terus cari barang2 yg dihajati aje. Tp sempat ler gak belek2 hp SE murah2..ishk..tp tak berani ler nak beli..pasal murah sgt..Kalo pepehal...jauh pulak nak gi kedai dia kat penang, huhu..

zura@iwan said...

10~

ajak la abg p...hikss..

[-suziey-] said...

cewah cam pesta konvo plak..ekekek:p ko borong ape wei?

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

ooo ya ka...x per la kak PESTA tu pon cm besa jerk bkn ada apa sgt..hehehe...meriah ngan ramai org jerk..

zura@iwan said...

suziey~

kahhh..pesta konvo la plakss...mn ada borong apa weii...bw diaorg jln2 jerk.

afdni said...

lamernyer tk g PESTA cmnie..huhuhu..

zura@iwan said...

afdni~

hehehe....zura pon mls nk gi tmpt2 cm ni..kalu nk bw org je bleh gi pon..

el said...

cam kentut je kan pesta tu
maleh aku nak p..hikss

zura@iwan said...

el~

mmg cm kentut...kahhh...
aku pon malaih nk p..tp sbb nk bw diaorg gi, tu pon laki aku drop km jerk malaih plak nk parking keta...duit lg..huhu

~Zetty84~ said...

wah...zati pun x sampai lagik laa...
maybe ujung bulan ni kot...
hikss...best x akak pesta kali nih..???

zura@iwan said...

Zetty~

hmmm...akak rase dr dulu sm jerk pesta tuh...tp yg x penah gi tu try la pegi...ok la...happening