♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, December 8, 2009

Berpicnic Santai gituwww...

Owhhhh rase mata ni segar bugar jer bila bebas dr silauan cik PC…hikss…mata kena rest gak kan..

Rasenya lama x aktif dlm berblogging nie sebab byk urusan yang perlu diuruskan, urusan family, rumahtangga…masa depan, cewah3x. Tapi jgn salah faham bkn masalah yang kurang baik. Tapi urusan utk kesenangan di masa depan, insyaAllah. Bak kata pepatah bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian. Aku doakan yang terbaik utk hidup kami, korang tak phm?? x per nnti korang tahu la..…..cukup lah takat tue nk citer.



Berbalik pd title entry di atas yer....Aku nak sambung citer pasal xtvt kitaorg raye haji ritu, maap lah citer yg dh basi aku citer kt cini. Korang tak kesah kan…sbb korang pon akan citer gk pasal citer2 basi nie. Kenangan tue!!!.

Entry lepas aku ada citer kitaorg 3-4 family masa raye kat Perak ritu pegi berpicnic santai kan…aaa mmg kitaorg pegi picnic, tak caye tgk2 la picture2 kt bawah…hiks..hiks…hiks

This time byk pict’s aku upload yer…so Let’s picture tell the story k…happening abess ko, layanzzzz…

P1080397 P1080396
P1080401 P1080399
P1080417P1080410
P1080420 P1080423 P1080426 P1080430 P1080432 P1080433 P1080437
P1080438 P1080445 P1080451P1080452P1080457P1080466P1080472 P1080481P1080483P1080480 P1080495 P1080496 P1080499P1080503
Nak balik dah…..fenat mandi manda nih….



** Picture aku mandi manda tak de la plaks sbb semua sebok duk berendam jerk….mmg happy giloss…
** Nie kire family day kitaorg la….wpon tak cukup korum, yang penting dpt meluangkan mase yg singkat nie ngan adik beradik…
** Next yr will be plan our big family day….hehehe..insyaAllah.

22 comments:

LoVEaQshA said...

wah syiok tue berpiknik d'Laketown Resort..!~

zura last pegi thun 2005..~!
huhu giler lm..!~

[-suziey-] said...

hohoohoho rindu kamu wei...huhu..aku jgk xmask lagi bukit merah ni..ahaks:p

zura@iwan said...

LOVEaQsha~

aaa mmg happening tul arr..hikss..

lama tu...jom gi lg..

zura@iwan said...

suziey~

ko sll windu aku kan....aku pon windu ko gk..hehehe

ishh2 ko duk dkt je Tepen tu...gi la terjah sekali sekala..

Ms AiReEn MoHd said...

wak soronok no hangpa duk berpesta ...beh nyer..aku nak p gak..tau tak dak lagik sempat ka dak...boy kate dulu time study selalu p...aku teringin gak nak p ni

zura@iwan said...

Ms AiReen~

weii beb..ko bk komen silap n3 nih..x per2...asal komen ok la tuh..kahhhh

ala...bg la sempat bleh la terjah PESTA

CaMaRPuTiH said...

aku pernah pergi sana.. tido kat hotel dalam tu then gi BBQ dia best woo....


syiokkan jalan2 ni...

wantie said...

wah..wah.. bila aku tengok pics hg tu aku tingat plak masa aku naik "BooMerang" tu. best giler. tapi sekarang tak leh ler nak naik.

dodulu tu boleh ler, jiwa muda gitew.

Sonot kan bila bergathering ngan sedara mara kita kan. tentu banyak kenangan.

zura@iwan said...

CAMARPUTIH~

tu arr...km sbb dkt jerk...lgpon gi blk hari..

AINANAM said...

tgg ayong nk publish juga...hehehehhe

zura@iwan said...

wantie~

hahaha...tingt kesah mude2 plak ek..hikss...

mmg sonok la weii..wpon x ramai yg join...tp mmg best giloss...

zura@iwan said...

AINANAM~

haa...publish la cepat..

CINTAMANISZ Lite said...

oohoo..gi lake town ek??
maklum ler..bkn jauh pun ngan selama tu,kan?? hehe..

akak kalo gi sana...kat area luaran2 aje ler..tak masuk berendam2 pun. Sian pulak rasanya kat budak2 taknah merasa tp nak wat gone ye..
Tgk ler..kot2 ada rezeki lebey nanti, leh ler..InsyaAllah..

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

aaa kak gi laketown..hikss...
aaa dkt je kak ngan selama tuh...1/2 jam dh smpi..hehehe..

tu arr ni sbb nk bw budak2 gi rendam2 kt dlm tu ha...sekali mak2 budak pon berendam..kahhh

el said...

syoknyer
asal korg x mandi berdua kahhhh

zura@iwan said...

el~

mmg km mandi bdua weii...tu x de sapa nk tlg snap picca..huhu

~Zetty84~ said...

wow wee....syoknya...!!!
slalu g jenjalan....jealous nih... ;p
bestnye depa p picnic kat bukit merah...
zati last p thn 2003...
hihi...gila punya lama laaa.... ;p

zura@iwan said...

Zetty~

hehehe...jln2 ngan family...mmg best ramai2 nih...

wahhh lama tuh....nnti gi la terjah lg...

~Firsya~ said...

kak,kila pon b4 smpai penang aritue,singgah sni jap...best sgt2x kan...siap nek chairlift lagikkk

zura@iwan said...

Firsya~

tu la...akak x nek pon chairlift,pns...kahh

Mar Maria said...

bestnyeee...ohh bilakh dpt pergi lagi..

Zura@Iwan said...

Mar~

hehe..

kita pun lama tk pergi ni..