♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, December 28, 2009

Masa Berlalu....

Terasa begitu cepat masa berlalu....mungkin kerna cuti2 yang penuh dengan xtvt, penat juga la. Sampai penang pon dah lewat semalam around pukul 1am, sekarang terasa la mengantuk yer mata aku..huhu..

....tak de la sangat picca bergedikss bagai...ada la sempat di "shoot", banyaknya xtvt kami hari Jumaat - Ahad adalah di rumah "baru" jerk, then yg best tu dpt gi terjah rumah "baru" sahabat Hubby....kekeke. Hari Sabtu tue dapat juga la attend kenduri kahwin adik sahabat seperjuangan Hubby kat Perlis. Besa la ada xtvt telah di rancang dan xtvt di luar perancangan berlaku secara kebetulan gitu...hehe.

Itu saja lah ringkasan permulaan cerita aku pada hari senin.....tunggu la next entry yer aku upload gambr. Masa tak mengizinkan nak upload gmbr lagik.

Cam teringin nak gi bercuti2 kat cini lg, tp this yr dah pegi pon...tgk la cm mn nak next yr...hikss..

24 comments:

iNa said...

bz bangat ya zura...
huhu...cian....rest2 dulu ya..br tepek pic...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya kita pun cam teringin nak g cameron lagi nie...nak pujuk cik abe la ajak g ...

[-suziey-] said...

hohhohho terjah umah baru..hehe..bila nk expose kt sume:p

zura@iwan said...

iNa~

eh x bz sgt la..cume x de masa la nk upload picca sbb br blk smlm jerk

zura@iwan said...

Purple~

aaa pujuk la cik abe gi cameron...best tul....

zura@iwan said...

suziey~

hehehe...umah aku lama dh aku terjah, aku terjah umah shbt hb aku plak..expose kt cini tak lg kut...insyaAllah nnti bila aku buat house warming ka aku expose kt cini na...

CaMaRPuTiH said...

bznyer... xpe janji happy. :) jalan2 senang hati. bila balik rumah penat sumer melepek... hihihi...

Ena said...

Wahh canteknyer pemandangan tu.. sejuknyer terase..

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

ikiqzana said...

byk tul xtvt ko zura.. mesti bnyk gmbr2 kan x sabar nk negok..

naurah makwa said...

cameron ek..naura pun dah lama tak jejak sana..teringat lak aiskrim strawbery yg sedap tu

zura@iwan said...

camarputih~

tak bz sgt la..cume x sempat nk upload smpi umah dh lewat mls nk on lappy..hikss

zura@iwan said...

Ena~

hehehe...aaa kt cameron tu sejuk arr..

zura@iwan said...

anN~

nnti sy terjah blog u yer..

zura@iwan said...

ikiqzana~

xtvt byk...tp bgmbr x byk..kahhhh

zura@iwan said...

naurah~

aaa cameron, akak br gi jer this yr...next yr x tau lg la..

Gieyana said...

wahh..best tue p Cameron..kena p lg ar nnt!hahaha

afdni said...

beb..cantek gambor tu..hehehe..dah beli dslr ker??

Dee said...

zue..cameron eh..bestnya..gi lah..

zura@iwan said...

Gieyana~

tu arr tmpt vacation every yr la plaks...kahhhh

zura@iwan said...

afdni~

ishhh...x beli lg la beb...insyaAllah ada rezeki aku join the club..kekkee

zura@iwan said...

Dee~

hikss...this yr dh p Dee..insyaAllah nex yr la..

CINTAMANISZ Lite said...

pi selalu tempat yg sama pun takpe asalkan tempat tu kita suka..hehe..

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

betui2 kak...asalkan tmpt tu kite suker kan....hikss