♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 16, 2009

Dua Kali Sudah...

Ekceli kelmarin berdating ngan kawan baik aku nie, masuk ni sudah 2kali jumpe time lunch tapi kali nie jer sempat bergediks bergambor...hiks..hiks..hiks..

Kawan aku ni rajin tau datang time lunch mkn ngan aku...maceh byk2 la wei, w/pun baru je kenal rase cam dah kenal lama la ek. Maceh gak sebab banjer aku makan lagi tuh..nex time aku plak banjer k.

Kitaorg bergediks santai kat restoran bawah opis aku jerk...
15122009_006
15122009_002
puan Wantie ni la...berpegangan tgn lagi tau...ahakss..
15122009
Nie set yang kitaorg makan2...
15122009_00415122009_008
set lunch wantie...
15122009_005 15122009_007
Nie lak set lunch aku....air tak de ais yer...hikss

**Nanti kita lunch sama2 lagik ek....ajak si rozie, niza & el...hikss...

22 comments:

Nana said...

wah sedapnye..dah lama xg makan kat SR

iedaLUVsham said...

akak! lame ieda xlepak sc, jeles kejap! hehehe!!! tringat oreo cheese..yum!! yum!! :)

zura@iwan said...

Nana~

bleh la nana..mkn sll x leh la SR nih...hehehe

zura@iwan said...

iedaluvsham~

hehehe, jgn jeles gi terjah sr lekas...akak cake kt cini suker la gak..tp mkn byk x lepaih la...

el said...

amboi2 pgg tgn lg tu...ciskek
kahhhhhhhhhhh
awat la hangpa x kol aku..kalo x leh la mkn SR free..

zura@iwan said...

el~

kahhh...tunjukkan kemesraan tuh..hikss..

aku tgk hg x on9 ym tu, ingt hg cuti lg daa...next time la..

iNa said...

nyum..nyum..bestnye SR.....

zura@iwan said...

iNa~

hehehe...kita pon bkn sll mkn SR nih..

neezareef said...

tgh pantang ais ke zura

[-suziey-] said...

pergh layan SR..syioknyaaaa

zura@iwan said...

neezareef~

mmg air kurang sket kak..

zura@iwan said...

suziey~

hehehe...org banjer wei...layannn..

Ms AiReEn MoHd said...

ALAAAAAAAaku ko tak mo ajak pun...tak mo kawan la gini..ajak la aku sekali wehh..ajak la cepattt

alyyani said...

air takde ais? jaga suara kah? :)

wantie said...

kik kik kik... hg dah buat N3 untuk ni noh...

nanti la aku buat plak. ala biasa ler pegang-pegang tangan. tu tak tengok polok polok lagi.

zura@iwan said...

Ms Aireen~

aku ajak dh ko...tp ko x jwp pon tu yg aku mgajuk ngan ko lak..hikss

zura@iwan said...

alyyani~

time ni aku duk batuk la...br baik flu jerk..

zura@iwan said...

wantie~

dh buat pon...hg yg lmbt buat...hikss

aaa pegang2 tgn sm muhrim kan apa slhnya..hahaha..

Gieyana said...

Aku nak tunggu Wantie banjer aku Ice Blended ja nie..kahhhhh! gelak jahat!

susah ar nk lunch sm2 time rojer..aku x blehh lewat smpai opis..kena smpai before 2pm..kang boss bising n appraisal mark aku down..camna nk dpt bonus byk!kahhhhhhhh!

zura@iwan said...

Gieyana~

kahhh...bleh gk tu nnti Wantie banjer lg yer...

tu la...wantie x per gk dia boss syg dier...nk blk lmbt x per. hikss

x per nnti plan baik punye kuar sekali ek..

CINTAMANISZ Lite said...

hang makan byk mana pun kuruih gak no...senang tul. Tak ler macam akak nih..hmm..

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch