♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, December 15, 2009

Kenduri Lagikk…

Di kala cuaca yang terang bederang, panas yang terik.....si Merpati Dua Sejoli jalan beriringan untuk ke santapan yang telah terhidang sedia, owhhh bukan pengantin yer kami la tuh....kahhhh.

Weekend aku dipenuhi dengan xtvt kenduri kendara ko....sampai la aku kena serangan demam selsema, haizzz naseb baik tak teruk sangat.

Sabtu ritu gi kenduri anak kawan hubby kahwin kat Teluk Kumbar, tapi sayangnye tak sempat bertemu pengantin kitaorang datang awal.

P1080627 P1080628P1080630
Dapat amik gambar khemah2 kenduri & pelamin pon jadi la...hiksss...tema hijau putih tuh.
P1080631
Nak juga bergambor w/pon silau2 mata dibuetnya...hahaha.


** Selamat Pengantin Baru....Terima kasih kepada tuan rumah menjemput kitaorg ke majlis perkahwinan anak beliau....kenyang makan kitaorg pon beransur2 bertolak ke SP daaa...SP lagikkk, x abes2.....nak buat cam no, rumah kesayangan kena lawat2 selalu bagi rumah kenal sapa tuan dia betui tak...kekeke. Lagipon ada mende yg x settle, pelan2 la kan nak renovate bagai tak sgt kut...kalu ada durian runtuh bleh arr.....buat mana patut je dulu...hikss.

20 comments:

Dee said...

aku tgk gambar ko ni pun aku leh rasa kepanasan n keterikan matahari..baju ko cantik zu..

naurah makwa said...

cantiknya pelamin..sakan makan lauk kenduri..

wantie said...

Aku pun makan kenduri gak. Kat dewan kat dekat ngan umah aku tu. ntah ntah umah pengantin yg hg pi tu, kawin ngan owang kat umah aku.

sebab dengaq kata pengantin pompuan pun orang teluk kumbaq gak. kahhhhhhhhhhhh

Ena said...

skrg ngah musim cuti sekolah.. aldh bersamaan ngan cuti org wat majlis kawen kan.. heh3x.. hijau putih.. cantek kan color tu..

[-suziey-] said...

hohoh besonya pelamin:p

ye la kena lawat2 slalu..nnti umah lupe tuan plak..ekek:p

zura@iwan said...

Dee~
tu arr la kan..mmg pns terik ko..kenan ek bj tuh..

zura@iwan said...

naurah~

aaa mkn2 kduri smpi lebam..hikss

zura@iwan said...

wantie~

owhh hg p knuri gk ek...aku lalu dpn umah hg la weii...knuri tu kt dewan teluk kumbar...yg kawin tu pgntin pompuan la, org teluk kumbar..kahhh..

zura@iwan said...

Ena~

betui2 bsamaan ngan kenduri kendara org kawin...hehehe....tu arr cantik putih hijo..

zura@iwan said...

suziey~

pelamin atas pentas ko...bosar arr...

betui2 phm pon ko kan...ko pon sure p lawat2 umah kan....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

skrang nie memang musim orang kawen kan..pantang ada cuti..harus ada kenduri kawen..heheheh...

bila nak buat house warming..nnti jangan lupa jemput kita no..hehehhehe

iNa said...

huhu..
panas terik ek??
tp ok la kan..dr ujan je..

kenyang mkn kenduri je musim2 cuti sekolah nie kan..hehe..

alyyani said...

skang konsep pelamin petak2 kan? simple yet nice! muka ko tetap maintain walaupun di bawah cahaya matahari teruk itu :)

zura@iwan said...

Purple~

ya la musim org kawin2..hikss...

house warming...hmm nnti dh nak duk sn bleh la buat yer...dtg tau..

zura@iwan said...

alyyani~

aaa konsep gitu kan....nice....kahhh maintain tuh..mata bkelip2 gk..

zura@iwan said...

iNa~

musim kemarau skrg...aaa ya la kalu ujan susah gk nk buat xtvt kan..tp ujan & pns saling memerlukan kan..betui x..hikss

el said...

pelamin yg VA VA VOMM KEDEBOMM

zura@iwan said...

el~

kekeke....mmg kedebomm

CINTAMANISZ Lite said...

amboi...layan kenduriiii...

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

layannnn kak...weeken ni insyaAllah attend knuri lg..hikss