♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 30, 2009

Terjah Menerjah..hikss

Dalam kesibukan menguruskan little things kat rumah baru kami... sempat lagi terjah new house sahabat Mr Hubby plak, mana tak nye beli umah pon area Sungai Petani jugakkk, kebetulan diaorg pon beli kat sana. Tapi bukan setaman la yer....sekurang2nya 30minit perjalanan la juga nak gi rumah diaorg.

Diaorg yang invite kan, kitaorg apa lagi mmg tanpa segan silu la terjah rumah baru member2 nih...kahhhh, walaupon dalam rumah tak brp complete 100% bersila di atas lantai jerk sama mcm rumah aku gak la...Aiman tak kesah...hikss..
P1080755
cantik & besar rumah Sham & Dian nih……kekekeke…apa2pun peace!!!



Owhhh langkah kanan tau kitaorg malam tu, sebabnya jiran sebelah rumah diaorg ada buat kenuri sket….so kitaorg pon di jemput, Alhamdullillah rezeki2….

10 comments:

~aSHa~ said...

salam ziarah....

ai pun suka terjah2 rumah org baru ni...amik mood nak kemas umah...sambil tgk dekorasi umah org..leh dpt ilham gak kan..

ikiqzana said...

mmg nmpk cantik dn besar..

rezeki jgn di tolak..hehehe

[-suziey-] said...

cewah langkah kanan..umah hang mane..tunjuk mai sket:p

zura@iwan said...

~aSHa~

aaa betui...bleh dpt ilham kan..hikss

zura@iwan said...

ikiqzana~

betui2...rezeki jgn ditolak gituww....hehe

zura@iwan said...

suziey~

aaa weii mmg rezeki kitaorg mlm tuh..umah aku...nnti aku jemput hg mai house warming na...hahaha

wantie said...

dasat hang noh. terjah umah member sekali ngan umah jiran dia pun hang terjah gak..

zura@iwan said...

wantie~

kahhh...org invite kita terjah je lah...wakkaka

Mar Maria said...

cantik..dr luar pun dah cantikk..

Zura@Iwan said...

Mar~

aha besar rumahnya..